發新話題

劍道入黎

[Close]
引用:
原帖由 ms4RM45z 於 2006-5-28 21:52 發表

下.......
我得反8血同有人kick場冇咩關係...........
我只係想話番比佢知我有幾血
咁你都想搞事呀............
我想問,點解我要企咁耐睇你地打,之後仲要幫一個就輸既人t場?  咁頂癮? 點解我唔一入黎就即刻t你地場?
解答

仲有,果陣你打b7 ,明知輸緊,仲要係度賴,話人地 周圍人

一路以黎,點解我要t一班 唔夠我打既人既場? <-------------------最大疑問,我t左d新手場,我有咩得益?
有好多人見過假火柴果D  扮人既人, 之後就變成我地既同黨<--------------點解見到事實既都係同黨?

引用:
原帖由 tintinwy 於 2006-5-28 21:53 發表

我想問,點解我要企咁耐睇你地打,之後仲要幫一個就輸既人t場?  咁頂癮? 點解我唔一入黎就即刻t你地場?
解答

仲有,果陣你打b7 ,明知輸緊,仲要係度 ...
個場你4個人
點解一定係我呢?因為我同你唔岩囉~
明嫁啦~
你想在呢個論唱衰我姐~
第1~168fun
第2~33wg
第3~vlan
唔洗講咁多~
你成功左啦~

引用:
原帖由 ms4RM45z 於 2006-5-28 21:57 發表

個場你4個人
明嫁啦~
你想在呢個論唱衰我姐~
第1~168fun
第2~33wg
第3~vlan
唔洗講咁多~
你成功左啦~
唔知邊個   係度撩起人先, 唔信既可以搵番d證據俾大家睇,係唔係要玩到咁大?
我地只係要你道歉,都冇話搞大佢,做左就唔該認啦,死撐 =自己逼死自己

引用:
原帖由 tintinwy 於 2006-5-28 21:53 發表

解答

仲有,果陣你打b7 ,明知輸緊,仲要係度 ...
可以有人假扮~
而我都信你~

引用:
原帖由 ms4RM45z 於 2006-5-28 21:57 發表

個場你4個人
明嫁啦~
你想在呢個論唱衰我姐~
第1~168fun
第2~33wg
第3~vlan
唔洗講咁多~
你成功左啦~
嘈衰你,好好笑,一個玩流星 200血, 俾我贏到150既人,竟然要我視佢為眼中釘,仲要 追殺你,不斷去唱衰你.你諗下自己值唔值lee個分數
0分呀!!!!!!!!!!!!

睇番樓主講乜,點解佢會話你串佢?  之後推你親友出黎,真係十分之佩服

我冇做過~道咩歉先?
仲有呢~
個場有4人~場主唔計~
仲有1個係有可能係kick場果個!!
點解係我?
仲有~
我入左某場(唔記得左名)
我都見到你入
而好出奇地~
個場比人關了
而我當然係有可能~
但我對住天地良心~
我冇做過~
我亦希望唔會係你

引用:
原帖由 tintinwy 於 2006-5-28 22:03 發表

嘈衰你,好好笑,一個玩流星 200血, 俾我贏到150既人,竟然要我視佢為眼中釘,仲要 追殺你,不斷去唱衰你.你諗下自己值唔值lee個分數

睠...
親友係真既~
而且~叫我親友玩都算係推卸嗎?

引用:
原帖由 ms4RM45z 於 2006-5-28 22:07 發表

親友係真既~
而且~叫我親友玩都算係推卸嗎?
0分重做!!!

引用:
原帖由 tintinwy 於 2006-5-28 22:03 發表

睠...
唔值嫁~
而我係0分既~
唔該你唔好同我講野啦~
廢事影衰你啦~

引用:
原帖由 ms4RM45z 於 2006-5-28 22:05 發表
我冇做過~道咩歉先?
仲有呢~
個場有4人~場主唔計~
仲有1個係有可能係kick場果個!!
點解係我?
仲有~
我入左某場(唔記得左名)
我都見到你入
而堮..
係呀係呀, 所以你即管話你冇做過
火柴,Tin,劍道,巴士佬  <-----------lee 4個人 當時在場
火柴<-----火柴同你打,贏梗你,t黎做乜?
Tin<--------我係度睇你地打 ,睇左好耐,點解要係你 打b7賴屎果陣 幫埋你t場 ,等你唔使輸?
劍道<-----你本人,你係8血果刻,打b7 ,話人地走黎走去點打? 跟住唔夠人講 ,場就俾人t場(記住係8血,就輸果陣)
                 出到黎,你就話我t場 ,捉賊喊賊?(記住lee個,你有mhp,睇到火柴幾血)
巴士佬<--一個39唔識7既人,忽然走入黎打b1  ,之後過左1分鐘之後,場就俾人t左

以上乃此事件發生之經過,請各位用個 " 腦 "  諗下
邊個會t場 既機會最大?

引用:
原帖由 tintinwy 於 2006-5-28 22:11 發表

係呀係呀, 所以你即管話你冇做過
火柴,Tin,劍道,巴士佬  <-----------lee 4個人 當時在場
火柴<-----火柴同你打,贏梗你,t黎做乜?
Tin<--------我係度砮..
咁你好自我檢討了~
一個39唔識7既人入左黎kick你場~
而果條友點解要kick場呢?
係因為你地面子問題
定係~得罪左邊個你唔知呢~

引用:
原帖由 ms4RM45z 於 2006-5-28 22:14 發表

咁你好自我檢討了~
一個39唔識7既人入左黎kick你場~
而果條友點解要kick場呢?
係因為你地面子問題
定係~得罪左邊個你唔知呢~
你冇一句 中point  ,冇一句關鍵
咩叫面子問題? 請解釋
個場係你唔係我 ,請唔好講野冇深度<--------資料不符

引用:
原帖由 tintinwy 於 2006-5-28 22:16 發表

你冇一句 中point  ,冇一句關鍵
咩叫面子問題? 請解釋
呀~
面子問題係唔洗point既
只要你面子真係有小小問題既~
實做到既~

引用:
原帖由 ms4RM45z 於 2006-5-28 22:17 發表

呀~
面子問題係唔洗point既
只要你面子真係有小小問題既~
實做到既~
都系冇POINT..講面子當然吾洗POINT..因為根本吾關你個POST事..你不停講好多悔氣說話同埋人身攻擊..
我認為你只系為左轉移視線..掩飾自己GE惡行

引用:
原帖由 小火柴 於 2006-5-28 22:20 發表

都系冇POINT..講面子當然吾洗POINT..因為根本吾關你個POST事..你不停講好多悔氣說話同埋人身攻擊..
我認為你只系為左轉移視線..掩飾自己GE惡行
咁我錯了~
我唔應該用呢個事實黎轉移原本既問題~

發新話題