36 123
發新話題

這平台...

[Close]

這平台...

這平台還真夠爛
牙...不,,應該說這平台的人爛
為什麼???
充斥著一群無聊沒事做的人在踢場
那麼多時間去找場踢,,倒不如自己增強一下實力吧
論技術,遜人一籌
論品格,下流賤格
還學人玩什麼流劍??
那麼愛踢場,自己去浩方跟那群外掛狗玩好了

感謝你的意見
但是....看到你說給別人關場
有可能是系統與你電腦上出現了相容問題
因為我也在之前時常特然彈回桌面,但現在少了.

不是我一個會被回到桌面,台灣的玩家也是哦
看看 二娘  初時的試用時的結果【第3條】
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=151&extra=page%3D2

而玩外掛方面我現在知道的有一位叫 聰a  其他就不知道...

現在 龍之振雄  管理員他會時常收集用家意見再修正
如果想發表意見可以到下版
http://www.ipve.com/bbs/forumdisplay.php?fid=4

引用:
原帖由 高橋海楓 於 2006-4-29 22:05 發表
感謝你的意見
但是....看到你說給別人關場
有可能是系統與你電腦上出現了相容問題
因為我也在之前時常特然彈回桌面,但現在少了.

不是我一個栮..
喔..?
場主又不是我,,電腦問題會令別人關場??
而且是一而再,,再而三

那就是外掛了..

所以說應該要教一教平台的人
最好就謝絕外掛吧...

引用:
原帖由 newoscarnkkng 於 2006-4-30 01:27 發表
不明白樓主想表達什麼..

踢場是不是指搞破壞(有/沒有外掛)?

如果是這樣的話, 則不是平台的問題
只能怪責流星這遊戲沒有PunkBuster之類的防外掛 ...
咁我就做第一個你所講的外掛玩家吧.....
恥笑又得....點講都得.....
不過我沒咩入正常場9事.....
多數都係自己開場 ~~~係人都知我開埸 會係外掛場....(所以d人一入來就會用外掛)
見到外掛你可以走...唔走俾人殺就係你問題....
官方有外掛場玩的....你話外掛場都有@@..咁就你見色少

(外掛老 來我場玩吧) "不過我開始又沒玩流星了-.-"好鬼悶
我自己開場多過入人場.入我場玩咩外掛都得.可T場.(三個不可玩.殺全場.同我開放的超白木外掛.3次在用就skick)..."唔俾用host指令"
我用程式skick人的...skick左又入..咁我地就睇下邊個快啦
F2=skick 2........之要一秒就ko你出去

回Prince ..那麼喜歡說外掛狗... (不是個個玩外掛的人都是這樣沒品)
那我就這麼說.俾外掛狗殺的人,那玩正常的 叫"死狗".(香港話:俾外掛殺到成隻死狗咁..哇哈哈哈爽)不知怎國語化給你明
你這麼說 我這麼說 ...公平吧?

引用:
原帖由 殺手阿一 於 2006-4-30 03:36 發表

咁我就做第一個你所講的外掛玩家吧.....
恥笑又得....點講都得.....
不過我沒咩入正常場9事.....
多數都係自己開場 ~~~係人都知我開埸 會係外掛場. ...
基本上那些什麼踢場都是你搞出來
愛炫耀???
會弄外掛就很強???
流劍就是多得你這種人才會弄成這樣子
還學人在說東道西...
最後送你七個字...『食撚屎啦柒頭皮』

引用:
原帖由 Prince 於 2006-4-30 12:14 發表

愛炫耀???
會弄外掛就很強???
還學人在說東道西...
最後送你七個字...〠...
感謝閣下的意見!
但是請不要生人攻擊 或 挑起罵戰

引用:
原帖由 Prince 於 2006-4-30 12:14 發表

愛炫耀???
會弄外掛就很強???
還學人在說東道西...
最後送你七個字...〠...
....打左好多字之後 唔小心關左...唔打咁多了...
白痴...t場我搞出來? 其他人唔色修改?
基本上係你做白木先會咁...俾人Tis好事來的...
送你字...
你呢d成日狗叫 同佢地有咩分別??
你這種白木俾人T係好事來的....
教平台D人?? 咩你個腦成個小朋友咁ga.....上學教唔好做壤事?
我沒話我外掛就很強...呢d係你講 (唔好問呢d白痴問題ok?)
俾人T場都唔知係唔係真.....你係唔係來9事ga?
唔係就一定你做白木啦  咁係人都會T你啦....場主唔T你...條友就T場...

引用:
原帖由 殺手阿一 於 2006-4-30 14:31 發表

送你字...
你...
事實上,真係好多人冇事做走去t 人場,係thirty three wg 果度 之前有條友都自認係咁既人,so 我認為各位唔好再製造一d搞到遊戲唔平衡既野

呢個平台有外掛,我覺得無野喎,浩方時時見到外掛無所謂,網際都時時見到啦,
有品就自己開場玩外掛,無品入人地場玩野,比人關場咁低死....樓主真樣衰照照鏡啦玩具,
有無外掛無問題有你班night狗就好有問題,平時見到你地串人就開始唔爽.....日日係論壇吠,168 又吠 33又吠依家過來又吠
好x煩呀你班x街仔,成班低b,時時挑機,你老母日日比人挑所以捉返人?.....人地整外掛玩關你鬼事玩game玩到日日吠,做狗啦
【遊戲唔平衡既野】無晒你班night狗個平台一定會好平衡

有良心的玩外掛江湖小蝦米

引用:
原帖由 阿利 於 2006-4-30 19:52 發表
呢個平台有外掛,我覺得無野喎,浩方時時見到外掛無所謂,網際都時時見到啦,
有品就自己開場玩外掛,無品入人地場玩野,比人關場咁低死....樓主真樣衠...
又係一個on9仔?
唔据我地night勁???
我地串柒柒,,串得起
我地挑人機,,挑得起
會唔會關人場o個個on9就係你呢?
咁多時間係道onq...不如練勁d嬴佐我地先講啦~
講到尾,,睇黎你咪又係玩具~
同埋你講...人係唔識吠,,你同你d同類先係吠既je~
you know??
我地起歡嘈...唔据??
挑我地機囉~~樂意奉陪
我地黎呢道嘈亦係我地既自由...唔据?
都係個句...挑我地機囉~
睇你1個人都唔得架啦
搵多4條友黎幫手啦...
重申一次,,咁唔据麻煩你挑機

引用:
原帖由 阿利 於 2006-4-30 19:52 發表
有品就自己開場玩外掛,無品入人地場玩野,比人關場咁低死....樓主真樣衠...
講得好好@@.....
佢咁like 話人外掛狗.....話外掛老都唔會話佢
玩外掛唔係狗....咁玩正常又叫正常狗??
小小事就狗吠-.-
唔係個個玩外掛都係沒品ga嗎....
玩正常ge都有人做白木..咩咩ga啦...
咁我地又要上來狗吠???

引用:
原帖由 殺手阿一 於 2006-4-30 14:31 發表

送你字...
你...
唔係你開放出黎會有咁多外掛?
香港玩家而言...你係第一個開放外掛
d人識去大陸網dl,,呢點我吹佢唔脤
d人識尹,,我又吹佢唔脤
但乜你覺得玩流星真係會有咁多人識改??
你話白木??what's that~~?
咩叫白木...不過我知你係一個白目/_\

36 123
發新話題