16 12
發新話題

還原5lv存檔的方法

[Close]

還原5lv存檔的方法

只要把system中的stats.bin 刪除便可以了
希望大家可以自重 不要再用5lv存檔

支持!!!!

都唔明白 點解d人 只係識叫人唔好用5lv存檔..又唔叫人唔好玩番版 支持正版...

真搞笑..

其實道理一樣姐

人地喜歡用5lv存檔 就由得人地啦... 有咩支唔支持...

好似人地喜歡用番版 不支持 正版一樣道理

引用:
原帖由 ak771580 於 2009-5-23 21:07 發表
都唔明白 點解d人 只係識叫人唔好用5lv存檔..又唔叫人唔好玩番版 支持正版...

真搞笑..

其實道理一樣姐

人地喜歡用5lv存檔 就由得人地啦... 有咩支唔支持...

好似人地喜歡用番版 不支持 正版一樣道理 ...
因為使用5lv存檔會影響平衡
你用正板,玩落去個人唔會勁d
不過用5lv存檔會
再者
更加會制造誤會
令人以為5lv的人便是高手
結果是新手

好多用LV5 檔既人  刀都唔識玩 =[

引用:
原帖由 純潔仔 於 2009-5-23 21:14 發表

不過用5lv存檔會
再者
更加會制造誤會
結果是新手
聽人講 以嫁有地圖可以刷lv的....d怪打唔到你 只有你打怪 咁樣升lv..既地圖..

咁有咩分別 咁係唔係叫果d人 唔好開果種map玩......

再者
更加會制造誤會
結果是新手

黎句野 以嫁就有用 以後就沒有用

以後大把人升到5lv..咁就真係無法證明=.="

都係果句~_~d人喜歡用就由得佢地

道理一樣 番版好多人 好多正版人叫佢地買正版 一樣無人理會佢地

我相信..樓主應該是番版 ..如果我叫你買正版 ..你會怎樣..

引用:
原帖由 ak771580 於 2009-5-23 22:14 發表

聽人講 以嫁有地圖可以刷lv的....d怪打唔到你 只有你打怪 咁樣升lv..既地圖..

咁有咩分別 咁係唔係叫果d人 唔好開果種map玩......

再者
更加會制造誤會
結果是新手

黎句野 以嫁就有用 ...
其實如果我一早知用steam改唔到5lv
我一早去買正板- -
不個而家都玩左咁耐
無謂重新升lv..
刷lv的問題 我相信官方遲早一定更新..
不過官方唔會理玩番板的人- -

唔好笑死我...係有得刷lv,但係你究竟升過lv未!?

有得刷你玩到3lv4lv都唔會去刷,唔按到手斷都一定悶到你死左十幾次,升lv 要求你一睇就知道有3lv4lv佢廢極有限,因為好難有人好心機到咁去刷到5lv,頂多刷到3lv冇心機刷,真係走去玩好過

我自己玩到3lv 一見到升lv要1.5m dmg 我已經企左係到,都唔知何年何月先升到

咁下次關左stat咪得= =
咁5lv既人唔洗玩

引用:

不過用5lv存檔會
再者
更加會制造誤會
結果是新手
咁我自己升傢呢=_=?
自己升左都唔比用= =?
我又唔明呢d咩道理,不如唔好用技~
咁鍾意比人sm既咩

我指的是下載的全lv存檔
5lv冇問題
不過唔好全部都係5lv啦大佬- -
的確有map可以屈機
不過要屈到5lv真係一種折磨- -

其實呢d問題好主觀,大家無謂嘈落去
打機就係為娛樂
不過我都要頂下樓主個教學,因為我都遇過有D人裝左唔知咩版本SETUP一黎就係LV5,佢地自己都話冇引,想還回番LV0都唔識
多謝多享

不過我同M群D人都有同識,都係鐘意同一齊行,NO LV5一齊玩
一開波唔會有勁武,大家火力唔勁比怪SM,一齊賺錢籌旗買
所以我地開D SER都係會SET HARD同BAN晒 LV5
唔係話所有LV5都係COPY SAVE,不過係唔想同LV5玩甘解
SER 名都有註明BAN LV5
我同群友都有LV5職,最多唔用果個職,仲有BACKUP左未升5GE SAVE

還原-口-   1exp都冇啊   0lv之後

引用:

不過用5lv存檔會
再者
更加會制造誤會
結果是新手
d 人遲早都5lv la.....
use 5lv file 個name 加番newbie 我便never mind la

不過始終有d唔抵- -
還完左當然得番0exp- -
其實如果可以證明自己唔係用save
5lv都冇所謂
我聽日個火槍佬都5lv啦

16 12
發新話題