16 12
發新話題

mcknight唔夠打自爆-.-.....

[Close]

mcknight唔夠打自爆-.-.....

大家玩強者小心d佢丫,佢會自爆的!!
玩玩下我地果面有個用重生
咁佢話禁,都冇乜野,一次姐,以後唔用囉
攻攻下我見到3個兵營都未爆
就見到隻白虎係到自爆-0-""
踢爆佢之後仲唔比我入場~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

D人係咁嫁LA  知道唔夠打就自爆  想快D RE

你都Ox9你唔係睇一次係咁ga啦話我無品?好笑 你明知唔玩得生你右玩?樓上個兩位念下先好話人....

ps 我係自爆咁右點啊?我開幾場你用足幾場 (已笑)

仲有...你班玩家中意玩重生係你地ge事...我開場我禁重生ge  唔中意ge可以唔玩我個場
去其他場玩

睇完回復都知咩事
兩個字 冇品

你中意點講就點講....無必要同你嘈 佢知我知

upload個rp上黎就可代表成個story係咁?
你知之前發生個咩事?

引用:
原帖由 MCknight 於 2009-11-12 19:59 發表
仲有...你班玩家中意玩重生係你地ge事...我開場我禁重生ge  唔中意ge可以唔玩我個場
去其他場玩
你開場果時冇講,我只係玩左你一場=]
引用:
原帖由 MCknight 於 2009-11-12 19:50 發表
你都Ox9你唔係睇一次係咁ga啦話我無品?好笑 你明知唔玩得生你右玩?樓上個兩位念下先好話人....

ps 我係自爆咁右點啊?我開幾場你用足幾場 (已笑) ...
要殺夠幾次人先可以拉去坐牢?(已笑)
sorry~我冇玩到=]你睇清楚個rp先回答ok^^?
同埋我只係玩左一場,問返有玩果d就知道啦~(已笑)
唔好係到屈我
引用:
原帖由 MCknight 於 2009-11-12 20:47 發表

你知之前發生個咩事?
請問仲可以有d咩可以發生?
有人拎枝槍迫你自爆?(已笑)

引用:
原帖由 MCknight 於 2009-11-12 19:50 發表
你都Ox9你唔係睇一次係咁ga啦話我無品?好笑 你明知唔玩得生你玩?樓上個兩位下先好話人....

ps 我係自爆咁點啊?我開幾場你用足幾場 (已笑) ...
強大的打字技術 小弟佩服萬分

引用:

ps 我係自爆咁右點啊?我開幾場你用足幾場 (已笑) ...
咩重生不嬲都禁  好笑
無敵不嬲都禁就聽過
唔好話你  唔夠打先禁人重生
加上nh佢又會用到  你話佢都冇用
唉  人廢  冇人會怪你  但你冇品  就真係冇人幫

回復 3# 的帖子

ps 我係自爆咁右點啊?我開幾場你用足幾場 (已笑)

Q1:你都Ox9你唔係睇一次係咁ga啦話我無品?
A:你事實係無品 因為你自爆

Q2:你明知唔玩得生你右玩?
A:我想你知道 你所謂的不嬲都禁係你自己的意願 佢又唔係你肚入邊的一條蟲 而且如果你話不嬲都禁  咁玩強戰不嬲都禁自爆嫁LA 你又自爆 而且並不是只有對方用 根據RP 你的隊友都有用...

Q3:樓上個兩位念下先好話人....
A:我所講的全部都係事實  而且我並無違反到版主所定下的版規  所以我用不用念根本不關你事

Q4:我係自爆咁右點啊?
A:你自爆不是好明顯違反了不嬲都禁入邊的禁自爆? 學你姐...

Q5:我開幾場你用足幾場 (已笑)
A:請你提出有關你所講的用足幾場的RP

回復 4# 的帖子

去其他場玩

Q1:仲有...你班玩家中意玩重生係你地ge事...我開場我禁重生ge  唔中意ge可以唔玩我個場
去其他場玩

A:我知你開場禁重生可以唔鍾意唔玩你的場  但係根據RP入邊所講  你係開場之前和開場之後並沒有提到 你禁重生

回復 6# 的帖子

你知之前發生個咩事?

Q1:你中意點講就點講....無必要同你嘈
A:根據回覆3同4 你都有同佢嘈 你咁講 姐係唔係代表了我打完人 就可以話 我無必要同你打??

Q2:佢知我知
A:你所講的你知我知但係我唔知呢

Q3:upload個rp上黎就可代表成個story係咁?
A:我可以同你講upload個rp上黎並唔可以代表成個story係咁  這都係你自己的意思

Q4:你知之前發生咩事?
A:我並不知之前發生咩事 但係我只係根據樓主所提出的RP以回覆

以上的回覆只係想回答帖主的問題  並不是想發生罵戰的

人開場你開場 開到你咁冇品既
入到去唔夠打禁打你呀 笨

我唔覺得自爆有咩問題...完
YUI*FlowerFlower*

引用:
原帖由 絕夜s劍乂 於 2009-11-15 14:15 發表
我唔覺得自爆有咩問題...完
自爆真係唔係咩問題
最多第二場俾人踢or x你幾句
但條友冇品就真係好有問題
D人成日以為係場入面講咩都得= =
有rp嫁  哥哥= =
"不嬲都禁重生"  諗起都覺得好笑
你殺到人  驚咩人地重生
唔通唔俾血色無畏點大??
唔俾煉獄學3技??  好笑

咪係 頭先入個傻仔杰場
一入去禁重生 跟住自己玩屍王開無敵爆