34 123
發新話題

[分享] [ 分享 ] 我都好想戀愛ga

[Close]

[ 分享 ] 我都好想戀愛ga

本人很很很很很毒-.-

雖然未毒到宅男的境界,但是當我半宅男吧

在我放假的時候我總愛留戀+中的電腦

打信長,看成人板

不願出街,總覺得坐車很很很浪費時間

就連網吧都不大願出,覺得自己的電腦最好

覺得出街很浪費金錢,既然 +中有的,為何要出?

(有時候,4點中還沒吃午飯,經過m記,都不願進去買,希望節省時間快點回家)

(過聖誕節時,親人在送紅封包,太約會"lim"到$2000,何惜,總不喜歡花錢,放完假後,一張$500都沒花完, 完完整整的把錢奉還給老媽子)
有時候想去mk逛逛,買買衣服等,何惜每次是到臨頭都會退縮,覺得太煩,打斷了念頭

自認沒太多潮朋友,絕太部份朋友都是乖仔( 不是on x 讀書那種- -別誤會)

導致我很老土..........

老土對我這種毒**粗口**說,不是很大的問題

最大問題是女生999

手先要說的,我小學1至6年級, 中學2 至現在 都是讀男校

(可能我天生**侮辱成份**)

只有中1那年嘗試過男女校的支味(可惜那時候不大懂是)

轉完一間又一間(不是我成績廢or品行差- -)

這年剛轉了新學校(男校) 還要是 寄宿的,1至5你都要待在學校裹...

不是我不想脫離毒諗行業,只是一直都沒好機會

有感而發
題外話: 我初戀都未有
           媾過一條女
             msn 得2 條女
             sm?

以上全suk實,如有雷同,馬上+ fd 999

ps:有意知我幾大,
回覆-.-

見冇人回.
為你感到悲哀.
其實我情況同你差唔多
日日毒係home.放假唔想出街
屋企人又唔罵.
msn.女仔雖然多.但90%唔熟.10%有傾過下計咁
我都想擺脫呢種生活啊...

這算是抒情文嗎?

好長 先回後睇了  

同志  呢到

求 版主大大   打救

btw  我毒過樓主
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
按下圖進入正規區

本人最近心情有點不太好 ,

你們還是請教琪姐吧 .
都多得你 , 不知我怎麼報答上帝 .

引用:
原帖由 MooNBaBY 於 2010-3-14 00:15 發表
本人最近心情有點不太好 ,

你們還是請教琪姐吧 .
我可唔可以黎幫手解答XDDDDDDDD?????
綜合版區

引用:
原帖由 ●PinK_x森美 於 2010-3-14 00:18 發表

無任歡迎 ,

有時候真的 " 能醫不自醫 " .

引用:
原帖由 ●PinK_x森美 於 2010-3-14 00:18 發表

按下圖進入正規區

我都想拍拖架;只不過冇女姐= =;
唔知點解成日會上成人網orz=]

引用:
原帖由 ME]AnDy 於 2010-3-14 11:28 發表

別來搗亂 !

好多同志
交個FD 98

我都毒過樓主他啦

點解要去中意一個你唔識既人?
見人靚就話中意,
見人得意又話中意,
見人身才好又話中意,
不如你地自己一個過世重好啦~~

中意一個人唔係咁簡單,
未了解過,
你憑什麼中意人,
別說!愛』中意也沒有資格。