發新話題

使用vLan [網遊加速]玩 英雄聯盟

[Close]
引用:
原帖由 11954207 於 2013-4-21 20:18 發表
你跟本唔會明白果種當你有能力上到DIAMOND但係你因為電腦LAG而停留在白金既果種悲劇
仲有假如咩野都有問題,咁你識唔識得將個問題修復好呢?而唔係發生任何事就話''咩野都有問題咖啦'' ...
管理員咪整緊囉
咁我想問下你 未用網遊加速之前點?而加提供服務比你仲要唔收錢 有問題你唔識等?係咪一定要鬧?

週一詳細了解完後,再出說明.

較之前修復,我本人都親身測試數小時,確定無問題後,再出公告的.

歡迎遇到問題的人士,直接同我聯繫,可以一起測試.

.

回復 62# 的帖子

希望小飛豬可以測試成功啦,我都希望大家去玩其他服嘅時候可以好順暢。
當然也包括自己
要給小飛豬動力

支持的說 加油吧
猶疑在似即若離之間 望不穿這暖昧的眼

據了解 19-21號之間,遊戲崩潰問題,不全是因為使用了vLan [網遊加速]功能所至.

今日[網遊加速]測試期間,也出現了崩潰情況,我們已對有關問題正積極處理.

若因為使用我們的[網遊加速]導致遊戲崩潰, 敬請原諒.

我們會盡力提供穩定的遊戲服務給有需要的vLan用戶.

應該賠償
送返幾十個skin 英雄我
我就大大方當無件事啦

4-23 再次更新可能導致遊戲崩潰的問題.

歡迎參與測試.及回饋問題

回復 67# 的帖子

支持vLan 擴建魔獸以外遊戲

希望更多元化 成為不一樣的vLan

有lol比賽更好吧
id"Welose

回復 68# 的帖子

做埋現場解說和現場直播視頻

引用:
原帖由 【BY2】 於 2013-4-26 13:46 發表
做埋現場解說和現場直播視頻
係都搞個內戰先啦
工口工口

引用:
原帖由 小飛豬 於 2013-4-22 22:06 發表
據了解 19-21號之間,遊戲崩潰問題,不全是因為使用了vLan [網遊加速]功能所至.

今日[網遊加速]測試期間,也出現了崩潰情況,我們已對有關問題正積極處理.

若因為使用我們的[網遊加速]導致遊戲崩潰, 敬請原諒.

我們會 ...
魔獸世界果到會加速到?好似完全無反應

引用:
原帖由 .★小澪×. 於 2013-4-29 10:52 發表

魔獸世界果到會加速到?好似完全無反應
可以的,

但不知道你是否正確啟動?

先開遊戲,再開vLan 是不會生效的, 必須由vLan 啟動 wow

WOW 加速的方法:

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

想請教一下版主系未系外國不能使用?

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2013-4-29 16:52 發表
WOW 加速的方法:

重點係開左VLAN之後DELAY由30 變左200幾

發新話題