發新話題

(2.0.4.8) coop1 9 v 9 (M群 is [email protected]) #130 新增團體相

[Close]
Tank近武傷害唔到佢 只有槍先可以扣佢血 係唔係中左bug?

老hi我有建議唔知你做唔做到:

1)將個排名由5位升至10-15位  咁可以吸引一堆人常上線
2)hunter技能新增撲人後可以按右鍵停止攻擊,能力如smok第4招技咁 應該更架有趣

yes la i can add the hunter plugin tmr

5 d update la, thanksthanks

唔知最近係未又加左D插件??唔好意思,,加左我反而覺得冇咁好玩
D感染強化哂 咁人呢??E加就勁唔平衡 基本上岩岩玩左幾埸都冇人組過到安全室
仲要組組都係得個百幾分 就時仲得8X分TIM
個新插件整到好唔平衡 希望埸主可以改改啦
永遠支持9 v 9

玩倖存者大部分識玩GA人都會狂買火買汁,
兩樣野都只值30蚊
部份有錢佬可以拍針,即時回血,買電復活
反正無論你升到幾貴,佢地都買得起,
與其del左買野功能,倒不如令到感染者都可以買野.
其中一個建議係感染者可以買大量特殊屍仔助攻
例如
第一關先有的防火屍,
第三關打中左會盲的泥人,
第四關唔中BOOM汁同手雷的地盤佬,
第五關正面打不死的差佬
可以加大玩倖存者的難度.

1)老豆整返2隻smok啦
2)同埋hunter高撲既高度唔同之前 跳得唔高

i will try to implement  buy system on infected team and add more smoker

期待9v9可盡快升至2.0.2.3
永遠支持9v9

我們的回憶 ,,By -=食肉獸

基本上係集合有趣既圖片..可能有點無聊...
請各位別怪責我們A_A"
畢竟我們都愛上在9V9內玩遊戲

以下係本人 -=食肉獸分享既圖片a_a"
暫時係咁多先-3-
見過呢個場面既人就回味回味
其他未見過既..係咪好想加入我地呢A_A"?
快D加入我地呢個9V9大家庭啦XD"

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
-=食肉獸,Coop01

T^T  2日冇玩 原來有相影
早知就唔玩住幻月之歌

引用:
原帖由 john2724 於 2010-6-25 14:28 發表
T^T  2日冇玩 原來有相影
早知就唔玩住幻月之歌
哈哈仲唔快d加入返@_@?
你係入面叫咩名A_A?

我係artak
食肉獸你做咩拒絕我+你msn==
我send左邀請比你嫁>"<

老HI個埸唔同左 出怪位  如埋特感D技冇左

引用:
原帖由 john2724 於 2010-6-25 16:30 發表

我係artak
食肉獸你做咩拒絕我+你msn==
我send左邀請比你嫁>"
你MSN叫咩名- -?我應該無REJECT你 只係每次出現交叉左= =

發新話題