23 12
發新話題

冇品雪墓團

[Close]
算吧啦你地班冇品西
你係要話自己個團係有品都吹你唔脹
大家心照雪墓係一個咩團
濕鳩團

引用:
原帖由 最憎冇品西 於 2009-9-24 18:04 發表
算吧啦你地班冇品西
你係要話自己個團係有品都吹你唔脹
大家心照雪墓係一個咩團
濕鳩團
你唔好以為自己講既就係岩
邊個岩邊個錯你自己好清楚
唔好係道無理取鬧-.-唔該~!

你收啦**侮辱成份**仔,D大佬係有幾個人玩緊個地圖會出返咁多個大佬嫁**侮辱成份**,不嬲同人玩邊個好似你咁嫁個大佬我打既錢我拎既你汁尻左我件裝我問左你拎返啦你右唔**粗口**比係到**侮辱成份**9咁串尻人,仲有愛影你地D人咪成**粗口**日係到尻講啦,係咪人講咩你就信咩先我今晚開個POST講愛影D人全部都**侮辱成份**9呀叫**粗口**埋我地團D人入來踩尻你地D人呀,你係唔係入來同我地SAY SORRY呀下

仲有VLAN某D **侮辱成份**仔唔好RP都唔**粗口**睇就入來尻踩啦,唔該大家睇下RP我有冇叫過佢拎返來
自己咁**粗口**冇品仲改個名做最憎冇品西你咪係冇品西囉KAI子

樓主唔好因為雪墓一d人冇品就拿個團來講,雪墓會有d人有品的
(不happy別插)

引用:
原帖由 ◆Evil_肥仔 於 2009-9-25 23:49 發表
樓主唔好因為雪墓一d人冇品就拿個團來講,可能雪墓會有d人有品的
(不happy別插)
我諗你將可能e個字刪左佢會岩d
不如你睇埋個rp再講野 邊個岩邊個錯係rp就可以睇到

1個講就未必信
2個就信dd
3個講就信啦
而家係幾個講你地
你估下人地信唔信

引用:
原帖由 147tommy 於 2009-9-27 10:23 發表
1個講就未必信
2個就信dd
3個講就信啦
而家係幾個講你地
你估下人地信唔信
人地放得個rp就唔該你睇埋先出聲
唔好以為開post果個岩晒

引用:
原帖由 147tommy 於 2009-9-27 10:23 發表
1個講就未必信
2個就信dd
3個講就信啦
而家係幾個講你地
你估下人地信唔信
下我睇你真係kai kai地幾個講你就信,我地夠幾個講啦你右唔信
日本夠改教科書,佢地都好多高官講冇改啦,你係咪中國人呀,咁你係唔係信日本呀

23 12
發新話題