22 12
發新話題

雪墓團又一bug作

[Close]

回復 12# 的帖子

無就唔好係到吹-.-<--------係真係冇得save rp
魔獸入面係有得影相 <-----影相我唔識,玩玩下你會走去影相既咩
如果你係都要抹黑我團都無計<----我指名道性只講2個人,鬼同冰

都係之前好d,去網吧打機見到人用bug,熄佢機,成杯可樂送比佢
真係暢快

引用:
原帖由 killerkin999 於 2009-9-26 00:29 發表

關唔關事又唔係你定 我見到你成日係到問人證據證據 無RP就收聲之類果D 就火
我放多次 睇下你睇唔睇到 再睇唔到就檢討下自己

"如果人地無rp又屈你mh咁你係咪唔出聲由得佢講"  1個就話屈姐
咁多個人話  ...
依家持住我團比人話緊過黎踩多腳?@@
依個圖好似係你第1次放-.-之前果個後面係~1
如果睇唔到做咩事無啦啦要'檢討下自己' ?

引用:
原帖由 雪墓.恆 於 2009-9-26 14:10 發表

依家持住我團比人話緊過黎踩多腳?@@
依個圖好似係你第1次放-.-之前果個後面係~1
如果睇唔到做咩事無啦啦要'檢討下自己' ?
咁你自己話果個唔係呀嘛  咁我咪放埋另一個囉 再睇唔到就檢查下自己部腦la
個個都睇到 係你睇唔到 咁即係你既問題la~
你個團俾唔俾人踩 我都係睇唔起架la 一個死神卡亂"神手" 跟住落黎2個"超級鬼" 再3 你d會員既精彩對答 都唔知有咩好講

引用:
原帖由 killerkin999 於 2009-9-27 00:01 發表

咁你自己話果個唔係呀嘛  咁我咪放埋另一個囉 再睇唔到就檢查下自己部腦la
個個都睇到 係你睇唔到 咁即係你既問題la~
你個團俾唔俾人踩 我都係睇唔起架la 一個死神卡亂"神手" 跟住落黎2個"超級鬼" 再3 你d會員既精 ...
我唔會同你嘈~你慢慢

引用:
原帖由 雪墓.恆 於 2009-9-27 02:57 發表

我唔會同你嘈~你慢慢
最好你唔好出聲la  係la 個RP睇完未阿 回左咁多篇都無講果件事
不過你唔講野仲好 次次睇你講野都係搵一堆藉口話自己個團不是別人想象中全部玩bug
係既 唔係全部 大部份lo 十個有八九個都係架la

引用:
原帖由 killerkin999 於 2009-9-27 11:32 發表

最好你唔好出聲la  係la 個RP睇完未阿 回左咁多篇都無講果件事
不過你唔講野仲好 次次睇你講野都係搵一堆藉口話自己個團不是別人想象中全部玩bug
係既 唔係全部 大部份lo 十個有八九個都係架la ...
慢慢講~之前比你話bug果個已經踢左,你仲想點?@@
至於你話十個有九個都係既話 e句野你好明顯係意圖抹黑緊我團
果件事仲有咩問題?請講唔該

引用:
原帖由 雪墓.恆 於 2009-9-27 20:20 發表

慢慢講~之前比你話bug果個已經踢左,你仲想點?@@
至於你話十個有九個都係既話 e句野你好明顯係意圖抹黑緊我團
果件事仲有咩問題?請講唔該 ...
之前咪講完lo  你話睇唔到rp呀麻 而家睇到未阿? 仲係咪睇唔到阿?
問緊你呢樣野呀 9唔答8 你踢唔踢佢 關我Q事 反正你個團果d都唔方好得去邊 唔洗我抹黑你個團都唔會有人會讚你個團la
開得post有關雪墓 都係鬧你地架la 我有冇講錯? 有講錯既話 唔該你搵下邊個post 係讚你地團既

22 12
發新話題