22 12
發新話題

雪墓團又一bug作

[Close]

雪墓團又一bug作

主角:雪墓團    冰同鬼  二兄弟
地點:鬼捉人13.2b
咩事:神bug,隱形(可以入人地度),2142= =用人既英,勁多隻鬼
        仲話自己fd場,(佢冇講明)
仲可以整到完場,冇得儲rp....(係真的)

雖然用mh無得save rp 但係lastreplay果到可以睇返 即係都有replay 呢個係我諗法黎

而家我見到雪墓團開場 我都唔入 一係就無品場 一係就bug場 由佢地自己玩~

可免就則免 盡量唔好入佢地場  廢事搵交嗌

引用:
原帖由 小羅米 於 2009-9-22 23:21 發表
主角:雪墓團    冰同鬼  二兄弟
地點:鬼捉人13.2b
咩事:神bug,隱形(可以入人地度),2142= =用人既英,勁多隻鬼
        仲話自己fd場,(佢冇講明)
仲可以整到完場,冇得儲rp....(係真的) ...
有乜野可以証明真有此事~你又冇rp~up乜都得嫁啦

引用:
原帖由 killerkin999 於 2009-9-23 00:05 發表
雖然用mh無得save rp 但係lastreplay果到可以睇返 即係都有replay 呢個係我諗法黎

而家我見到雪墓團開場 我都唔入 一係就無品場 一係就bug場 由佢地自己玩~

可免就則免 盡量唔好入佢地場  廢事搵交嗌 ...
只係你既諗法
你知就好

回復 3# 的帖子

雖然用mh無得save rp
咁點放rp呢?
我講既係事實,鬼捉人,鬼同冰係玩過bug
一係你試下玩下rp囉 睇下有冇再返黎講

引用:
原帖由 小羅米 於 2009-9-24 18:44 發表
雖然用mh無得save rp
咁點放rp呢?
我講既係事實,鬼捉人,鬼同冰係玩過bug
一係你試下玩下rp囉 睇下有冇再返黎講
咩叫玩rp-.-?e兩個團員我唔會踢住
因為你完全無證據係到講...

冇rp=冇證明~有證明先有得講啦~

你係咪傻嫁,可以整到冇rp咁神都有,有得整到連rp都冇.e樣野我點識.仲有,你話我mh有乜証明,咩叫神bug,完全唔明囉,2142我一次都未起過,我不嬲玩e隻廢嫁啦..你唔好9up喇.講d野又唔清楚.用人隻英?佢f11比我咪用到佢隻英囉.勁多隻鬼?唔明囉.如果係既話.當時仲有個人.佢叫jj2009.如果係既話點解佢唔嘈?一開始冇錯.我同鬼係狗d2鬼打2人.但係當時你冇出過聲話要re bo e家輸左係到嘈乜
(((((仲話自己fd場.佢冇講明)))))如果冇講明既話.你點知係fd場.仲有我同鬼係同團真人又識不嬲同佢fd嫁啦

回復 8# 的帖子

對其他人唔識玩都唔緊要,你地2個我已經當左係廢柴
JJ2009?你自己講佢都係FD,你冇2鬼打2人,一開始冇幾耐就可以打死黑暗之狼,神鬼
用人隻英,咪玩啦,你係鬼黎咖,無那那多左人類既英印住你個名
e家輸左係到嘈乜?係咩,我果次人都未死就冇得玩,話完場
咁你地2個唔係BUG狗就一定係神人

引用:
原帖由 小羅米 於 2009-9-24 23:39 發表
對其他人唔識玩都唔緊要,你地2個我已經當左係廢柴
JJ2009?你自己講佢都係FD,你冇2鬼打2人,一開始冇幾耐就可以打死黑暗之狼,神鬼
用人隻英,咪玩啦,你係鬼黎咖,無那那多左人類既英印住你個名
e家輸左係到嘈乜?係咩, ...
講黎有咩用@@?rp唔該

回復 10# 的帖子

都話冇得save rp呀
我開post果時講左
你係咪唔識字

引用:
原帖由 小羅米 於 2009-9-25 18:21 發表
都話冇得save rp呀
我開post果時講左
你係咪唔識字
無就唔好係到吹-.-
魔獸入面係有得影相
如果你係都要抹黑我團都無計
但我希望你唔好咁無聊-.-唔該

引用:
原帖由 雪墓.恆 於 2009-9-23 23:46 發表

只係你既諗法
你知就好
我既諗法只限上面果一行 ~_~

你地個團都被人鬧唔少 無rp就聲大夾惡  有rp就死雞撐飯蓋 係要講到自己岩晒咁
1個衰唔=全部衰 係無錯既 但個個開post鬧你地 唔係鬧你地無品 係鬧你地玩bug
咁1個講就無公信力 個個都咁講 你係咪要檢討下自己個團?
唔好話我無證無據鬧你地 我之前有埋證據架 但你都唔知係到撐d乜囉
一句講晒 做團長就唔該得閒同d團員講 叫佢地唔好玩bug 玩game要玩得公平 要玩就同自己人玩 見其他人就踢
玩魔獸都要玩到被人鬧到狗咁 真係唔應該la  呢d娛樂黎 大家都想公平玩
即係好老實講句 經過上次你地團個團員玩mh 我去自己問人拎個bug圖測試
係真係可以整到無RP 咁以後係咪你地團個個咁整 人地出黎post 你又鬧返佢呢?

都係果句 人都要返工返學 玩game就公平d 唔夠人玩咪認命 用埋晒d mh 搞到連虛擬世界都要被人吊 咁又何必?

引用:
原帖由 killerkin999 於 2009-9-25 22:37 發表

我既諗法只限上面果一行 ~_~

你地個團都被人鬧唔少 無rp就聲大夾惡  有rp就死雞撐飯蓋 係要講到自己岩晒咁
1個衰唔=全部衰 係無錯既 但個個開post鬧你地 唔係鬧你地無品 係鬧你地玩bug
咁1個講就無公信力 個個都 ...
果個煒我以經踢左
仲有,果次你個rp我完全睇唔到
叫你放個圖出黎又係到嘈
放左又唔岩,仲有我無講到自己岩晒
如果人地無rp又屈你mh咁你係咪唔出聲由得佢講?
我想同你講呢~唔關你事就唔好係到亂咁抹黑我團
如果你想搞罵戰既話,唔好意思 請搵第個唔該

引用:
原帖由 雪墓.恆 於 2009-9-25 23:15 發表

果個煒我以經踢左
仲有,果次你個rp我完全睇唔到
叫你放個圖出黎又係到嘈
放左又唔岩,仲有我無講到自己岩晒
如果人地無rp又屈你mh咁你係咪唔出聲由得佢講?
我想同你講呢~唔關你事就唔好係到亂 ...
關唔關事又唔係你定 我見到你成日係到問人證據證據 無RP就收聲之類果D 就火
我放多次 睇下你睇唔睇到 再睇唔到就檢討下自己

"如果人地無rp又屈你mh咁你係咪唔出聲由得佢講"  1個就話屈姐
咁多個人話 你地d團員又係屈阿? 點解咁多人鐘意屈你地@@?
事出必有因 又唔見其他團狂被人屈
唔好再死撐la 係錯就認 最緊要公平玩

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

22 12
發新話題