發新話題

娃娃愛淫蕩話我密佢求佢唔好開post但我冇

[Close]
引用:
原帖由 娃娃愛淫蕩 於 2009-9-14 23:36 發表

你都講啦 一日咁多人走場
我點捉得哂呀 打官司只係一個"比方"
唔係拉埋 係用黎比較
冇錯大把人走場 但係我唔係同佢地玩
如果我同佢地玩 佢地走場 我都會貼上黎 ...
我覺得你拉埋黎講囉 你講黎講去都係未同意就走場 你搵番個流鬼黎講囉
咁你點講都得既啦^^?
好多人都好似你咁講 仲有人會玩vlan?
咁你不如轉去玩G G C啦
咁多野講^^?

引用:
原帖由 娃娃愛淫蕩 於 2009-9-14 23:37 發表

你係咪傻架 走場點同殺王呀
呢個都唔係比較黎
好心你拎第二樣野黎講啦
唔好淨係到講黎講去 佢都唔係我隊友
佢係就黎輸比我既人 你明唔明?
睇你都唔明 ...
又關輸嬴既問題既?? 輸咪輸 嬴咪嬴囉 無錯 我對友係廢呀
但係咁又點姐- -? 你殺到我咩??? 好笑-.- 你咪又係要金甲佬幫拖先殺到我
曬咁多口水講黎講去都係同一樣野 就係未得到對方同意re?

引用:
原帖由 小鬼濤 於 2009-9-14 23:37 發表

我覺得你拉埋黎講囉 你講黎講去都係未同意就走場 你搵番個流鬼黎講囉
咁你點講都得既啦^^?
好多人都好似你咁講 仲有人會玩vlan?
咁你不如轉去玩**廣告**啦
咁多野講^^? ...
由頭到尾你都唔明 你走場就係走場
唔可以用re黎代替架 小朋友
唔夠打就re 咁樣仲洗玩咩

引用:
原帖由 小鬼濤 於 2009-9-14 23:39 發表

又關輸嬴既問題既?? 輸咪輸 嬴咪嬴囉 無錯 我對友係廢呀
但係咁又點姐- -? 你殺到我咩??? 好笑-.- 你咪又係要金甲佬幫拖先殺到我
曬咁多口水講黎講去都係同一樣野 就係未得到對方同意re? ...
我真係殺到你 同埋 輸贏真係一個問題
走場又係一個問題 你死唔認錯又係一個問題
咁係咪如果我乜聲都唔出 入你既所謂fd場
之後我真係唔夠打 我話re 你都冇問題?

引用:
原帖由 娃娃愛淫蕩 於 2009-9-14 23:37 發表

你係咪傻架 走場點同殺王呀
呢個都唔係比較黎
好心你拎第二樣野黎講啦
唔好淨係到講黎講去 佢都唔係我隊友
佢係就黎輸比我既人 你明唔明?
睇你都唔明 ...
哈..你真係gag唔到我意思..唉你讀多d書
你唔好理個王..王人地同唔同意@@..好好笑..
同埋唔好理隊唔隊友..@@你明未?
咁我拎第2樣..
e加大家對大家喇
人地話要禁個隻英你又話唔禁..咁個隻英係唔係唔禁得??要你同意埋先禁得..
之後人地屈曬你又話禁@@?(分開講唔該)

引用:
原帖由 brianchow219 於 2009-9-14 23:40 發表

哈..你真係gag唔到我意思..唉你讀多d書
你唔好理個王..王人地同唔同意@@..好好笑..
同埋唔好理隊唔隊友..@@你明未?
咁我拎第2樣..
e加大家對大家喇
人地話要禁個隻英你又話唔禁..咁個隻英係唔係唔禁得??要你同意埋 ...
我諗冇人想睇你打乜 打下打下又加表情落去
你打完成句先啦 你好明顯就係小朋友
你行埋一邊啦 我連睇你打既字心情都冇
件事又唔關你事 你出黎嘈乜?
理論又唔夠人理論  打字格式錯哂

同埋你打咩 佢都係走場 走場就係走場 要我講幾多次先明呀
小朋友

引用:
原帖由 娃娃愛淫蕩 於 2009-9-14 23:39 發表

嘩..小朋友..你講緊re之後走場定係就咁走場@@
你講清楚d..你一時又話講完re再走場..
之後你一時又話只係走場..唉
你諗下先再講我比時間你~~

引用:
原帖由 娃娃愛淫蕩 於 2009-9-14 23:39 發表

走場? 我洗**粗口**你同意 re呀 你無**粗口**野病呀 講**粗口**到我火滾呀都
好似係你唔明多d囉 我都已經唔想爆粗既啦
講黎講去 就係未得到對方同意?
有d人唔識打字同英文 咁你知唔知佢洗唔洗同意呀 你都傻傻地既
小朋友? 你好大過呀? 你一出世就係大人呀?
俾人封ac咪封囉 我都估到既啦 遲早既事
唔夠打??? 我抽既石田 我對友朽木 唔識玩既 石田 我一向唔用既
你覺得我唔夠你打 咪同我1on1囉 你又要係到淆 曬時間

引用:
原帖由 brianchow219 於 2009-9-14 23:42 發表

嘩..小朋友..你講緊re之後走場定係就咁走場@@
你講清楚d..你一時又話講完re再走場..
之後你一時又話只係走場..唉
你諗下先再講我比時間你~~
你係咪有問題呀 係咪句句要加埋re之後走場
咁佢依家係走場呀 小朋友 你唔好抄我講既野啦小朋友
你打咁多符號 好難明呀 小朋友
仲有呀 佢點都係走場呀 小朋友

引用:
原帖由 小鬼濤 於 2009-9-14 23:43 發表

走場? 我洗**粗口**你同意 re呀 你無**粗口**野病呀 講**粗口**到我火滾呀都
好似係你唔明多d囉 我都已經唔想爆粗既啦
講黎講去 就係未得到對方同意?
有d人唔識打字同英文 咁你知唔知佢洗唔洗同意呀 你都傻傻地既
...
我唔覺你大得過我
同埋你火滾係你既事
你走場就係走場
你唔好發嬲啦
理性討論我都唔識
好可憐
走場狗
邊個走場咪邊個淆囉 唔好咁話自己
走場狗

引用:
原帖由 娃娃愛淫蕩 於 2009-9-14 23:42 發表

我諗冇人想睇你打乜 打下打下又加表情落去
你打完成句先啦 你好明顯就係小朋友
你行埋一邊啦 我連睇你打既字心情都冇
件事又唔關你事 你出黎嘈乜?
理論又唔夠人理論  打字格式錯哂

同埋你打咩 佢都係走場 走場就 ...
你自己都係差唔多炸喎@@我係比你講ga野搞到我笑我先轉表情
仲有點解唔關我事??我同佢傾緊電話
同埋我住佢左面..佢打緊個陣我睇到曬.不過可惜我冇影相個d
好心你..我睇到曬嫁你連e個都唔知就唔好話唔關我事~~

引用:
原帖由 娃娃愛淫蕩 於 2009-9-14 23:43 發表

你係咪有問題呀 係咪句句要加埋re之後走場
咁佢依家係走場呀 小朋友 你唔好抄我講既野啦小朋友
你打咁多符號 好難明呀 小朋友
仲有呀 佢點都係走場呀 小朋友 ...
re同走場有咩分別呀? 唔好拉埋2樣野黎講啦
走場係直接走 無講re果d
我有講橪左re 我先走場既啦
你講野都幾得意wo

引用:
原帖由 brianchow219 於 2009-9-14 23:44 發表

你自己都係差唔多炸喎@@我係比你講ga野搞到我笑我先轉表情
仲有點解唔關我事??我同佢傾緊電話
同埋我住佢左面..佢打緊個陣我睇到曬.不過可惜我冇影相個d
好心你..我睇到曬嫁你連e個都唔知就唔好話唔關我事~~ ...
有d人唔夠講先會轉表情既 你fd都發火係論壇爆粗啦
幾時到你呀 走場就係走場啦
你講咁多做乜  我真係唔想睇你d字
你冇錯字 行行都係
走場狗就係走場狗 改變唔到

引用:
原帖由 小鬼濤 於 2009-9-14 23:45 發表

re同走場有咩分別呀? 唔好拉埋2樣野黎講啦
走場係直接走 無講re果d
我有講橪左re 我先走場既啦
你講野都幾得意wo
你都傻既 你講完re即刻走同場有咩分別係 可以拉得埋
走場真係直接走 你依家同直接走冇分別
即係你用一個代號 代表自己唔夠打要走啦
所以你咪係走場狗囉 走場狗

引用:
原帖由 娃娃愛淫蕩 於 2009-9-14 23:44 發表

我唔覺你大得過我
同埋你火滾係你既事
你走場就係走場
你唔好發嬲啦
理性討論我都唔識
好可憐
走場狗
邊個走場咪邊個淆囉 唔好咁話自己
走場狗 ...
你未走橪過場?? 我唔信你玩魔獸 1次都未走過場呀
1級新手就唔好出聲啦 係到嘈
你嘈黎嘈去都係走場?