發新話題

BUG 9 一個╭°帥儿™

[Close]

BUG 9 一個╭°帥儿™

╭°帥儿™佢玩鬼捉人 係我個場個到搞事(係開BUG) 佢一開始BUG左69000木
之後係咁食書  就話自己冇BUG到  就係咁 E 個人大家認住佢.. 佢係一個做錯事唔認人的人

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

睇完段野.....佢好勁.....勁勁狗 ...... 扮野一流 利害

引用:
原帖由 better13 於 2009-9-11 01:27 發表
睇完段野.....佢好勁.....勁勁狗 ...... 扮野一流 利害
咪就係 我都比佢昆左  我都E為佢冇BUG 點知佢.. 佢..  佢昆左一個無知的小朋友..(傘係我..)

做咩呀╭°帥儿™  唔夠薑回POST 呀  見到自己BUG左 唔想應?  

你E個人真係好ON 9呀  你自己唔夠薑就味學人玩BUG LA

日日都係到玩潛水..好勁咩..夠薑就上黎回...

╭°帥儿™你E個人自己玩BUG就玩BUGLA  仲要係到話自己冇BUG

我個團友話比我知.. 你見到佢地就踢..你味做埋曬D小朋友行為LA

或者你真係一個小朋友.. 哥哥唔怪你...如果你真係咁想做埋曬D小

朋友行為 我都冇方法.. 你慢慢玩你的潛水LA......

真係好喇,佢比人捉到正,太好喇

引用:
原帖由 小羅米 於 2009-9-12 01:18 發表
真係好喇,佢比人捉到正,太好喇
咪就係...........................太好了..

推. 呢個真係好搞笑.真抵死-.-

引用:
原帖由 愛影。揚仔 於 2009-9-10 18:48 發表
╭°帥儿™佢玩鬼捉人 係我個場個到搞事(係開BUG) 佢一開始BUG左69000木
之後係咁食書  就話自己冇BUG到  就係咁 E 個人大家認住佢.. 佢係一個做錯事唔認人的人 ...
揚仔 好波 捉到正 比個棒你

發新話題