發新話題

娃娃愛淫蕩話我密佢求佢唔好開post但我冇

[Close]

娃娃愛淫蕩話我密佢求佢唔好開post但我冇

我打字係無乜人明
但係大家睇下呢個人
句句都係粗口 同埋我就算係亂UP話佢密我咁又點?
呢D野可以影響到邊個 但係佢就走場+狂爆粗
其實我話佢密我我係引某人特登貼自己D粗口圖出黎
同埋你到底有冇腦 係VLAN貼咁大量既粗口 你小心個帖比人刪

我撐你>3<
你要去抱怨x post,唔係there

引用:
原帖由 ◆Evil_肥仔 於 2009-9-14 21:15 發表
我撐你>3<
你要去抱怨x post,唔係there
你撐邊個 如果你撐小鬼濤真係要睇清楚
因為係佢玩卡戰唔夠玩走左場 然後出黎vlan係咁講粗口
我話佢密我 只不過係想d人貼哂自己講果d粗口出黎
我廢事慢慢咁影

回復 4# 的帖子

好笑-.- 岩岩同人地1打1完 人地都話幫錯你啦
好笑-.- 真係好好笑 我講粗口又點姐-- 大把人都知我爆粗狂黎既啦
仲有 我地唔係講輸嬴問題 係講緊你post我同話我密你囉 好笑

引用:
原帖由 小鬼濤 於 2009-9-14 22:06 發表
好笑-.- 岩岩同人地1打1完 人地都話幫錯你啦
好笑-.- 真係好好笑 我講粗口又點姐-- 大把人都知我爆粗狂黎既啦
仲有 我地唔係講輸嬴問題 係講緊你post我同話我密你囉 好笑 ...
好笑-.-人地話幫錯我又點 但係我覺得人地鬧得你岩
好笑-.- 咁我話你密我又點姐 好笑 大把人知道我鐘意咁玩人
仲有 我地唔係講有冇密到既問題 係講緊你走場仲要爆埋粗既問題囉 好笑
唔通你po呢幾張野出黎就代表你岩嗎@o@
同埋你好刻意唔答我 到底密唔密你 同呢件事有冇關系
你到現在只係話我屈你有密我唔好開post貼你d衰野出黎
其實呢件事關你走場咩事 你唔好話比我聽 你冇野好講
淨係可以講 我同你係平台既罵戰到 我話你密我叫我唔好貼你d野出黎
唔經大腦既人就係咁 一件唔關事既野都可以貼出黎 你不如睇下你係圖片打果d字
其實我都唔想搞大件事 不過有人無品走場爆粗 仲想屈返我轉頭咁話啦喎- 都唔知咩人黎

我都支持你 你有曬証詎 雖然我唔係幾睇得明 但都支持你...

引用:
原帖由 愛影。揚仔 於 2009-9-14 22:38 發表
我都支持你 你有曬証詎 雖然我唔係幾睇得明 但都支持你...
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=152374&extra=page%3D1

引用:
原帖由 娃娃愛淫蕩 於 2009-9-14 21:10 發表
我打字係無乜人明
但係大家睇下呢個人
同埋你到底有冇腦 係VLAN貼咁大量既 ...
你E個得1LV的新手仔咪出聲..(唔係其視你)

引用:
原帖由 娃娃愛淫蕩 於 2009-9-14 21:18 發表

你撐邊個 如果你撐小鬼濤真係要睇清楚
因為係佢玩卡戰唔夠玩走左場 然後出黎vlan係咁講粗口
我話佢密我 只不過係想d人貼哂自己講果d粗口出黎
我廢事慢慢咁影 ...
我又支持你  人地走場 係我都嬲LA..

引用:
原帖由 愛影。揚仔 於 2009-9-14 22:40 發表

我又支持你  人地走場 係我都嬲LA..
=  =我無野好講

引用:
原帖由 娃娃愛淫蕩 於 2009-9-14 22:41 發表

=  =我無野好講
我係兩頭蛇

引用:
原帖由 娃娃愛淫蕩 於 2009-9-14 21:10 發表
我打字係無乜人明
但係大家睇下呢個人
同埋你到底有冇腦 係VLAN貼咁大量既 ...
你引人爆粗?定係你想屈人屈唔入?
仲有我想講你都有爆粗lo

引用:
原帖由 娃娃愛淫蕩 於 2009-9-14 22:22 發表

好笑-.-人地話幫錯我又點 但係我覺得人地鬧得你岩
好笑-.- 咁我話你密我又點姐 好笑 大把人知道我鐘意咁玩人
仲有 我地唔係講有冇密到既問題 係講緊你走場仲要爆埋粗既問題囉 好笑
唔通你po呢幾張野出黎就代表你岩 ...
仲有我想講唔只一個人話要re lo你只係話佢冇用
你搵埋個幾個人黎嘈喇..唔只一個人話re..

先生 全場只有4個人 我同我隊果位從來冇出過聲話要re
對方都都係2個  同埋另一個都有貼埋出黎 係張圖到
如果有一日你玩卡戰 有條友講完re 就走場 你出去話要post佢d證據上黎vlan
佢仲要爆粗問候你 你會唔會串返佢? 我從來冇講過我冇爆過粗
不過有人爆得太大 你捉幾張圖 有乜用?  你睇下佢d粗口先啦
你話我都有爆 咁即係對比啦 唔該你睇哂佢d說話先同我講野
22好地地 講re 走場 咁樣是對的?

引用:
原帖由 娃娃愛淫蕩 於 2009-9-14 23:08 發表
先生 全場只有4個人 我同我隊果位從來冇出過聲話要re
如果有一日你玩卡戰 有條友講完re 就走場 你出去話要post佢d證據上黎vlan
佢仲要爆粗問候你 你會唔會串返 ...
我講左..唔只一個人講re..你問下惡魔組織佢都有講re
你講黎講去都係得佢講re??仲有..人地講左re之後走場我覺得冇野lo
有咩好post??

佢仲要爆粗問候你 你會唔會串返
↑姐係講緊你都有爆粗??姐係都範左規?
你又淫名又爆粗...仲有爆粗就係爆粗理得你講左幾多
仲有你引人爆粗..咁你又爆= =??大把人走場喇
你搵曬佢地出黎唱lo...睇你知唔知邊個姐..
↑e句你up乜??講野都唔識講==...真係唔明..睇左幾次都唔明你講緊邊張圖
仲有邊一個==?你兩個冇出聲但唔代表人地冇出聲..
我冇話走場是對的..但係人地唔只一個講re喎??

發新話題