發新話題

VS01 瘋狂高對 。8V8﹁ 資料

[Close]
仲有好多啦  柒頭皮,柒XX,柒X,柒YY,柒Y

叫柒佬植物人順口D 或者係KAI佬植物人

我對44對抗同多人對抗有依個睇法:
玩44勁既人亦可以掌握倒多人對抗
但玩開多人對抗既人未必會識玩44

引用:
原帖由 22029205 於 2010-6-8 16:56 發表
玩44勁既人亦可以掌握倒多人對抗
但玩開多人對抗既人未必會識玩44
玩44勁既人亦未必會識玩多人對抗
玩開多人對抗既人未必會識玩44

引用:
原帖由 hihi456789 於 2010-6-8 12:52 發表
叫柒佬植物人順口D 或者係KAI佬植物人
乜水@@ 報上名來

引用:
原帖由 植物人 於 2010-6-9 00:16 發表

乜水@@ 報上名來
天人高達駕駛者 剎那F清英

引用:
原帖由 植物人 於 2010-6-8 12:01 發表
仲有好多啦  柒頭皮,柒XX,柒X,柒YY,柒Y
黎黎去去都係得柒頭皮- -||

唔好扮,,!

純推一推  支持下 唔該哂////

正post黎ga wo 3Q..

admin 好認真咁教人,你地個ser又好玩 support!! 推推~~~

引用:
原帖由 royliac 於 2010-6-16 01:22 發表
admin 好認真咁教人,你地個ser又好玩 support!! 推推~~~
咁就多d入黎 實戰下啦 = )

咩版本?????????????????????

引用:
原帖由 ak74-60R 於 2010-6-16 10:29 發表
咩版本?????????????????????
帖中標題清晰交代
引用:
VS01 2018瘋狂高對 。8V8﹁ 及 教你點玩多人對抗 新手變高手
2018 = 2.0.1.8

問問題都要醒目啲 !

呢度本來係不設花生
花生位係比玩緊既人 如果掛機 60秒之後 會轉去花生
令到做人 / 做屍既隊伍可以多番個電腦出黎  而唔係一個掛機者!
花生30秒後會踢!(30秒內番黎 當然可以繼續玩)

但對於一啲經常進入呢個server既人
我地賦予左一個位置比你地 - VIP觀眾

此舉係多謝你地長時間既捧場
希望你地可以係場滿左既時侯
透過admin增設一個花生位比你地等 (類似預留通道)
希望當有空缺既時侯可以調配入去  唔洗令玩家等人

基本上呢類位置既人士  都有途徑去搵到admin幫你開一個位去等
eg. msn等通訊軟體

但並唔代表當個場有位既時侯  你可以繼續做花生
eg. 15/16 既時侯  雙方都等緊人入黎可以開波

你入到黎 大家以為可以開波 點知你打指令自轉花生
如果你係玩緊既玩家  你會點諗?
如果你唔玩得有事要做 想係花生位度掛既  得
請你係入場 / 入game同admin講一聲 而唔係入到黎  乜都唔做 第一下就轉花生
我諗入場/ 入game前 通知一聲 並唔係咩大問題掛
(基本上 所有admin都係以視窗模式黎進行遊戲  空閒既時侯我相信會有人回你)

而且我再三提醒
既然賦予左你可以打轉花生既指令
我都希望你可以遵守番個規距
唔好用!黎打指令  
請用番/黎打指令
並且檢查清楚  英文既大小寫
因為如果呢個指令流出左   令到街人 / 無VIP觀眾既人士入到花生位而令到30秒後被踢除
只會令admin麻煩  又要改指令

------------------
我打完呢段野出黎之後 如有再犯
唔好怪我地取消你既VIP觀眾

筆上

vip 只係因為我地見你入ser次數多 可以比個機會更易更方便你入黎
但唔=vip 永遠跟你身  既可比亦可除下
希望大家玩得開心

發新話題