發新話題

APS 8V8 場已升級至2038

[Close]
引用:
原帖由 frankwong1991 於 2010-9-29 22:13 發表

咁又唔好咁核突
btw 你l4d2 個名係咩 pm 俾我 搵日一齊打下

引用:
原帖由 jacky3515 於 2010-9-29 22:12 發表
最後一post, 在此聲明, aps for fun........
原來for fun 就係要 fd同隊sm人 同幾個admin一齊爆粗鬧人 明白曬

引用:
原帖由 frankwong1991 於 2010-9-29 22:17 發表

原來for fun 就係要 fd同隊sm人 同幾個admin一齊爆粗鬧人 明白曬
咁你又唔岩 for fun係 for佢地fun

引用:
原帖由 frankwong1991 於 2010-9-29 22:17 發表

算吧啦....明知故問

引用:
原帖由 jacky3515 於 2010-9-29 22:12 發表

最後一post, 在此聲明, aps for fun........
引用:
原帖由 jacky3515 於 2010-9-29 22:18 發表

算吧啦....明知故問
又話最後一post 又要再講

引用:
原帖由 jacky3515 於 2010-9-29 22:18 發表

算吧啦....明知故問
咁我搵7FD 入你地SER SM你地..
FOR我地 FUN OK?
廢話就少說了.. 只係答:好/唔好
thz

引用:
原帖由 mimi 於 2010-9-29 22:40 發表

咁我搵7FD 入你地SER SM你地..
FOR我地 FUN OK?
廢話就少說了.. 只係答:好/唔好
thz
aps 開放俾任何人玩...謝謝...  但希望唔好講d挑釁性說話...  夜深了  不如大家到此為止... 好嗎?

其實你地講d野已經離哂題- -

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

講左咁多頁  咪又係兜個圈
去掩飾左你地admin - hunter撲佢啦既問題
我理得你地aps鐘意sm 街客 for 自己fun 定覺得自己好勁 好架勢

幾個人都話你地個admin - hunter撲佢啦 處事有問題
私自回血   掛機  亂踢人
自己隊full就行  人地隊未full當睇唔到
齊人 (兩隊8人)  整witch係度爆都唔行
(或者你可能會覺得呢度咁多人都係分身)

咁究竟最後 你所謂既"同charger(場主)傾" 傾成點?
無視? 抑或放任?

論掛機   未齊人行  呢d個人素質問題   你可以迴避
但私自回血同亂踢人 或者滿人都仲整d witch呢d野算係一個admin既所為咩?

admin 係由host give rights 去manage 個server
如果個admin濫用佢既rights
咁普羅大眾既玩家可以點?
任admin 回血  任佢踢?  任佢整特感 / 屍  / item?
咁..呢個ser唔玩好過

----分隔線----
喂 既然你地話aps都有勁人
咁你搵齊d勁人  唔理你 44 定 55 定 66 定 77 定 88 啦 99 1010 我都唔mind架
你搵到幾多人 我呢邊咪出幾多人同你約戰囉

搵齊人就pm我啦
♥ siumingbb`

引用:
原帖由 學著成長 於 2010-9-29 22:42 發表

aps 開放俾任何人玩...謝謝...  但希望唔好講d挑釁性說話...  夜深了  不如大家到此為止... 好嗎?
一早叫左你唔好講廢話..
請留意我講既point!
好 or 唔好 ?

引用:
原帖由 fatfat1000 於 2010-9-29 23:12 發表
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
神人呀      請受小弟一拜   VLAN仍有清泉在
VLAN L4D 的風氣已變質,講粗口係入錢落你袋,小弟不敢恭維

引用:
原帖由 siumingbb 於 2010-9-29 23:28 發表
講左咁多頁  咪又係兜個圈
去掩飾左你地admin - hunter撲佢啦既問題
我理得你地aps鐘意sm 街客 for 自己fun 定覺得自己好勁 好架勢

幾個人都話你地個admin - hunter撲佢啦 處事有問題
私自回血   掛機 ...
嘩!大哥大哥,你說得蠻對
你平時在那裡玩,小弟誓死跟隨,APS真的太令人失望

引用:
原帖由 LOOP156 於 2010-9-29 23:32 發表

嘩!大哥大哥,你說得蠻對
你平時在那裡玩,小弟誓死跟隨,APS真的太令人失望
我又要做佢條"lan"

對於近日不少玩家對本伺服管理員操守方面的問題,經本人仔細追查後確有其事,故決定即時廢除所有管理員,包括 「Hunter撲佢啦」。先在此向所有受害者及 vLan 玩家道歉,現時伺服器暫停開放,不便之處敬請原諒。

作為 APS 8V8 場主,有責任確保伺服器如常運作之餘,監察其管理員之操守,務求盡忠職守地處理本伺服日常事務,為場主分擔壓力,可惜事與願違,本人應承擔一切責任。由於無法獨立支撐伺服又缺乏人手,故需重新招募管理員,但物色人選確不容易,如閣下自問有此承擔以免同類事件,大可毛遂自薦並私下聯絡本人。

管理員能力有限,難以保證每分每秒解決伺服器內大小問題,故考慮作以下更新:

1. 通過投票決定回血與否
        鍵入!VHP 發起投票
        非ADMIN玩家有權投票選擇贊成反對回血
        贊成票數要大2/3先有得回血
        每人每回合只可發起投票一次

2. 地圖轉換後固定隊伍,但每位玩家仍有三次轉隊機會

3. 加入投票轉場插件
        鍵入!menu_changemap
        贊成票多過一半就轉場

發新話題