65 12345
發新話題

[交流] 點解我身邊d人都話鷹眼係7武海裏面最勁

[Close]

點解我身邊d人都話鷹眼係7武海裏面最勁

我覺得蛇姬同果個金色頭髮都幾勁(唔記得左名 )
鷹眼我覺得之後200-300集一定會比人打死 只不過係時間問題 之後索隆就爆發

7武海各有各特色ge姐....

回復 1# 的帖子

鷹眼死埋卓洛咪順理成章做世界第一劍豪= =?
冇咁易死牙麻...

引用:
原帖由 蒼天霸血 於 2011-10-30 17:23 發表
鷹眼死埋卓洛咪順理成章做世界第一劍豪= =?
冇咁易死牙麻...
劇情需要 應該會死

引用:
原帖由 10.Decade 於 2011-10-30 17:14 發表
我覺得蛇姬同果個金色頭髮都幾勁(唔記得左名 )
鷹眼我覺得之後200-300集一定會比人打死 只不過係時間問題 之後索隆就爆發
鷹眼無可能死,鷹眼一定會係索隆堂堂正正地擊敗
而且七武海每個人都有自己優點同缺點
我個人比較鍾意克洛克達爾/蛇姬

引用:
原帖由 0123456 於 2011-10-30 18:23 發表

鷹眼無可能死,鷹眼一定會係索隆堂堂正正地擊敗
而且七武海每個人都有自己優點同缺點
我個人比較鍾意克洛克達爾/蛇姬
咁又唔好咁講  好似艾斯咁 同火影個自來也一樣 都係要死
白鬍子就好似大蛇咁

可能性都幾高下

引用:
原帖由 10.Decade 於 2011-10-30 18:44 發表

咁又唔好咁講  好似艾斯咁 同火影個自來也一樣 都係要死
白鬍子就好似大蛇咁

可能性都幾高下
5好拎火影同one piece 比ok? 作者都5同la -,-

引用:
原帖由 車震三分鍾 於 2011-10-30 19:00 發表
5好拎火影同one piece 比ok? 作者都5同la -,-
講下姐 因為我覺得2個好似

鷹眼都幾靚仔, 點解樓主想佢咁快死?

回復 4# 的帖子

有講過zoro係世界第二劍豪??

引用:
原帖由 orangejuice 於 2011-10-30 19:52 發表
鷹眼都幾靚仔, 點解樓主想佢咁快死?
冇話想佢快d死 只不過我認為通常依種角色都會死

我覺得係佢地師徒之戰 最後邊個羸就拎邊個條命

回復 11# 的帖子

冇哇=3=我估下嫁姐
不過可能性幾大的說...

睇尾田啦 冇尾田 咩都冇用啦
你好

65 12345
發新話題