33 123
發新話題

[交流] 入黎傾下野啦

[Close]

入黎傾下野啦

見到成個區一日冇郁過就心UP( UP SAD個UP)
身為世界第一的漫畫點可以比火影忍者個區差咁遠...
衰在我唔多LIKEY火影,搞到冇野DO

冇野想講了

可能火影畫風好d呱 sad 海賊王是最好的

火影d劇情頂唔順

回復 3# 的帖子

冇錯!海賊王才是THE BEST麻...

我都覺
個人認為海賊王比火影好看
需然我之前係睇火影先!!
最可怕的事莫過于…
我被這個國家吞噬
變成一堆行屍走肉…!!
所以我不會回頭的!!

引用:
原帖由 蒼天霸血 於 2011-11-4 22:27 發表
見到成個區一日冇郁過就心UP( UP SAD個UP)
身為世界第一的漫畫點可以比火影忍者個區差咁遠...
衰在我唔多LIKEY火影,搞到冇野DO
有咩所謂姐
睇過海賊王都係讚的咪夠

引用:
原帖由 Rainbow. 於 2011-11-4 22:45 發表
我都覺
個人認為海賊王比火影好看
需然我之前係睇火影先!!
同志ar!!!
BgSW@vLan

引用:
原帖由 筆知所謂 於 2011-11-4 23:02 發表

同志ar!!!
= =下,你地細細個冇睇亞視?果時佢成日播海賊王...我都係因為咁先咁深刻印象,大個左去pps追

好野唔洗show比人睇
係心中就足夠

以前火影拖劇無咁離譜, 反而海賊王拖劇就拖得好離譜
宜家又調番轉都有

火影拖戲唔理譜- -我真係唔多覺 火影拖到冇心機睇由其係動畫(漫畫除外),海賊王就算係拖但唔知點解都咁好睇= = 個人好鐘意海賊王d人突眼個樣 好正

引用:
原帖由 SiU★謙 於 2011-11-4 23:29 發表
火影拖戲唔理譜- -我真係唔多覺 火影拖到冇心機睇由其係動畫(漫畫除外),海賊王就算係拖但唔知點解都咁好睇= = 個人好鐘意海賊王d人突眼個樣 好正
同感,仲有無論海賊點拖...都係咁正的

ONE P 由細睇到大 火影都有睇 不過 個人喜愛ONE P多D

引用:
原帖由 蒼天霸血 於 2011-11-4 23:31 發表

同感,仲有無論海賊點拖...都係咁正的
完全沒有同感, cp9同冰山先生個度, 真係拖劇拖到你暈, 又無搞笑野睇

33 123
發新話題