發新話題

[交流] 560話寫輪眼變輪迴眼

[Close]
我唸佐助e家都有輪回眼啦掛?唔係點同人玩

引用:
原帖由 yip~ 於 2011-10-21 20:29 發表
我唸佐助e家都有輪回眼啦掛?唔係點同人玩
佐助已經比人無視左

長門從小已有輪回眼

白眼比人無視左 希望白眼既進化都係輪回眼

引用:
原帖由 沉迷打J 於 2011-10-22 12:40 發表
白眼比人無視左 希望白眼既進化都係輪回眼
白眼進化應該會好勁

白眼進化睇到更多位同遠D甘解
似輪回眼屈機

引用:
原帖由 -Makiyo.Ka. 於 22-10-2011 05:29 PM 發表
白眼進化睇到更多位同遠D甘解
似輪回眼屈機
1人有輪回眼發揮5到功能

我記得面具佬拎完長門對眼果陣係講過「這對眼睛原本就是我的」

咁講法分靈體假說會比較合理

2隻眼跟本2樣野黎 要家族先有
有咩可能進化?你有冇睇火影架老老實實
求高潮...

回復 22# 的帖子

但你都可以好似佩恩甘 六個人 就真系完全0死角

你地睇漫畫?
我睇pps去到4百幾集-.-
果陣我覺得寫輪眼都仲係勁過輪回眼
又幻術 又睇穿哂人地d動作 仲唔玩哂?
我諗緊真實 輪回眼就算0死角佢個腦有冇咁多個畫面睇得哂

引用:
原帖由 sIuˇHanG 於 2011-11-3 23:21 發表
你地睇漫畫?
我諗緊真實 輪回眼就算0死角佢個腦有冇咁多個畫面睇得哂 ...
但係作者吹到輪回眼真係好勁

無奈六道仙人隻眼系輪迴眼+寫輪眼(中間仲要系曈孔仲要系太極)
六道仙人系傳說黎家嘛;
輪迴眼點解五勁呢-  -
再講;日本好信輪迴尼樣野;;

引用:
原帖由 sIuˇHanG 於 2011-11-3 23:21 發表
你地睇漫畫?
我諗緊真實 輪回眼就算0死角佢個腦有冇咁多個畫面睇得哂 ...
哥哥囝-,-人地都話同一個腦睇哂d畫面;
姐系一個人大約有14對眼(計埋長門)

引用:
原帖由 MeSs! 於 2011-10-20 02:44 發表
吹到寫輪眼識進化成...係...輪回眼~"~

作者玩耶...咩"V".....

甘個個內輪一族既人都可以有輪回眼??   (可惜被人滅族)
應該都係好難先可以變回眼...因為得一條友做到 ((好似係

發新話題