27 12
發新話題

[交流] 嗚門有仙人身體唔識木盾................

[Close]
團藏都五系自身既
系偷一代d細胞用 稱不上吧

明明一個人你分幾個名..............

引用:
原帖由 呀東☆ 於 2011-11-7 07:54 發表
絕個個草來-.-
草-,-?
絕係用千手柱間既細胞整
而且係562話絕都可以用到木遁既招式
同埋一直以黎絕都有用過類似木遁既招式,如用樹枝溝通,遁地(我唔肯定一定係木遁,但係推斷出黎多數係木遁)

團藏都應該算係識木遁
打佐助果陣用過一次,只係佢唔可以完全運用咁解

如果話偷細胞唔算既話,真正識木遁既人得千手柱間

我諗絕仲可以分埋黑絕白絕(畢竟係2個人黎)
如果計埋黑絕白絕同六道仙人,用到木遁既人係有8個

引用:
原帖由 不死的金川 於 2011-11-9 22:42 發表
明明一個人你分幾個名..............
其實只係而家都未知阿飛係咪等於斑
所以先分開2個名姐

係7個先岩
千手柱間,大和,團藏,2個絕,阿飛,宇智波斑 :lol
不過我都係想個5代火影會唔僧變仙人身體多D

名門有仙人模式

引用:
原帖由 〝夢﹏ 於 2011-11-10 19:28 發表
係7個先岩
千手柱間,大和,團藏,2個絕,阿飛,宇智波斑 :lol
不過我都係想個5代火影會唔僧變仙人身體多D
幾多個絕都系得一個-,-人地識分裂-  -
講真我未見過飛用木遁有人見過-   -"?
大和系大蛇丸拎千手D DNA整佢出黎;團藏佢又系m人D DNA黎用;班其實又系同千手隻秋戈陣拎既;
絕都系由千手D DNA整出黎正常黎講;D人冇拎到千手D DNA其實冇人識木遁;我覺得木遁仲衰過血繼限界

引用:
原帖由 CrazY☆噎ㄝ 於 2011-11-14 12:04 發表

幾多個絕都系得一個-,-人地識分裂-  -
講真我未見過飛用木遁有人見過-   -"?
大和系大蛇丸拎千手D DNA整佢出黎;團藏佢又系m人D DNA黎用;班其實又系同千手隻秋戈陣拎既;
絕都系由千手D DNA整出黎正常黎講;D人冇拎到 ...
絕其實黑絕同白絕係兩個人黎合體

飛其實無用過木遁,不過佢識用伊邪那歧
伊邪那歧係要有千手之力先用到,so飛有木遁

但9尾話寧願借力量俾嗚人都唔想俾班控制wor
甘咪幾好囉
求高潮...

引用:
原帖由 -Makiyo.Ka. 於 2011-11-8 17:38 發表
團藏都五系自身既
都係有木遁姐  點會稱不上  佢本事整到自己有      

引用:
原帖由 -Makiyo.Ka. 於 2011-11-8 17:38 發表
團藏都五系自身既
你咁講大和都唔係啦

其實邊個都用到,個個細胞

27 12
發新話題