31 123
發新話題

[交流] 560話寫輪眼變輪迴眼

[Close]

560話寫輪眼變輪迴眼

我現在才知道寫輪眼會進化成輪迴眼了
我亦知道長門的眼係點黎了
好明顯係斑死既時候比左長門用
因為斑係識長門..........
但係斑竟然唔識兜........
呢集都無講面具男係邊個
如果面具男的真身是斑, 咁佢仲點解要偷輪迴眼?
但係佢又有萬花筒寫輪眼先奇
你地話係唔係好怪呢?
就憑呢點, 足夠將面具男是斑的弟弟的可能性排除了

吹到寫輪眼識進化成...係...輪回眼~"~

作者玩耶...咩"V".....

甘個個內輪一族既人都可以有輪回眼??   (可惜被人滅族)

我諗應該係我地唔識既人

咁千手d人咪可以變番做六道個身=.="

原來寫輪眼可以變輪迴眼架
你唔講我都未知...
最可怕的事莫過于…
我被這個國家吞噬
變成一堆行屍走肉…!!
所以我不會回頭的!!

引用:
原帖由 ★傾國傾城 於 2011-10-20 10:26 發表
咁千手d人咪可以變番做六道個身=.="
所以鳴人真係變左
唔怪得鳴人會突然有六道之身....
整件變得越黎越合理
但係本人覺得鳴人的六道之身廢廢地, 原因如下:
1. 鳴人不好好擅用六道之身的速度
2. 鳴人六道之身不能大量分身
3. 九尾還未完全服從鳴人, 鳴人未得到九尾無窮無盡的卓羅
4. 六道之身好似不具備防預能力
5. 近幾集, 鳴人不能再變成六道之身, 似乎虛耗過度
本人認為六道之身和仙術是獨立的東西
看似鳴人還未把這兩個術結合,
因為我好像從來未見過鳴人在六道之身的狀態能同時擁有蛤蟆仙術的的眼神

我又想知十尾隻眼 系米寫輪眼 最終既進化 寫輪眼+輪迥眼果隻
仲有即系長門能夠退化返做萬花筒寫輪眼再使出須佐?同埋可以用到神之力?

...成日轉生轉生
好鬼黑人憎
冇新手冇神手

引用:
原帖由 siubam燒餅 於 2011-10-20 17:04 發表
我又想知十尾隻眼 系米寫輪眼 最終既進化 寫輪眼+輪迥眼果隻
仲有即系長門能夠退化返做萬花筒寫輪眼再使出須佐?同埋可以用到神之力?
十尾眼唔係寫輪眼 最終既進化 寫輪眼+輪迥眼
不過可以話有哂寫輪眼同輪迥眼既能力,不過唔係由寫輪眼進化而成咁解

長門應該唔可以變番做萬花筒寫輪眼
斑果隻眼應該係萬花筒寫輪眼進化成輪迴眼之後,可以操控到兩隻眼既力量
斑第2次出須佐果陣係用輪迴眼出

好明顯長門係拎左輪迴眼,但係佢轉唔到寫輪眼(如果唔係7隻須佐爆哂出黎無得玩)

引用:
原帖由 orangejuice 於 20-10-2011 12:43 AM 發表
我現在才知道寫輪眼會進化成輪迴眼了
我亦知道長門的眼係點黎了
好明顯係斑死既時候比左長門用
因為斑係識長門..........
但係斑竟然唔識兜........
呢集都無講面具男係邊個
如果面具男的真身是斑, 咁佢仲點 ...
咁對寫輪眼比左長門,點解班仲有對寫輪眼?

引用:
原帖由 bbwarrior 於 2011-10-21 00:36 發表

穢土轉生係咁屈機.......................

係咁轉生係咁拎D眼都得啦係唔係咁講

引用:
原帖由 bbwarrior 於 2011-10-21 00:36 發表

穢土轉生係轉返去個條友生前最強個時
就算鼬對眼比左佢細佬.....
穢土轉生鼬都唔會唔見左對眼

引用:
原帖由 不死的金川 於 2011-10-21 17:11 發表

穢土轉生係轉返去個條友生前最強個時
就算鼬對眼比左佢細佬.....
穢土轉生鼬都唔會唔見左對眼
乜係會轉番去全盛期咩

引用:
原帖由 凌樂 於 2011-10-21 19:11 發表
乜係會轉番去全盛期咩
跟據560話兜既對話應該係
如果唔係斑鬼有咁勁
佢同千手打果陣傷到差唔多成個廢人咁

31 123
發新話題