26 12
發新話題

[未評] 挑戰: Laputa vs 倉州五鬼

[Close]

挑戰: Laputa vs 倉州五鬼

遊戲類型: 信長之野望
比賽時間: 2012-07-07 21:00:00
抽籤說明: 由隊長按 ? 號抽數字( 1 至 9 ),抽到數字大者選陣型或開場。
比賽規則: 敬請認真閱讀 團戰規則 ,洗分會被扣至 0分甚至負分
挑戰內容: 榮譽

聽日打花唔得閒理你地

喂打未 打垃圾都要請槍?  我就真心好多野做 今晚你地唔係冇人淆就算

淆既你咪唔好接=.=  冇人逼你
又要威又要帶頭盔 冇料扮4條
咩知唔知你正身邊個  風花雪月?  邊_度?
笑死我

你地鍾意話我地請槍咪話
把口生係你度 你up乜都得 我阻唔到你架wor
我地5個就打咩團都係呢5個
總之你要黎挑我 咪黎挑囉
唔敢挑 咪收咀扮下死狗囉

引用:
原帖由 forevernadia 於 2012-7-7 01:46 發表
淆既你咪唔好接=.=  冇人逼你
又要威又要帶頭盔 冇料扮4條
咩知唔知你正身邊個  風花雪月?  邊_度?
笑死我
我叫你團2屠我ja  一間話我開分身na 你知嫁喇

引用:
原帖由 forevernadia 於 2012-7-7 01:48 發表
你地鍾意話我地請槍咪話
把口生係你度 你up乜都得 我阻唔到你架wor
我地5個就打咩團都係呢5個
總之你要黎挑我 咪黎挑囉
唔敢挑 咪收咀扮下死狗囉 ...
我地d人禁得閒毒係屋企同你打信? 唔洗返工唔洗出街?  同埋打精英賽呢 唔通唔打花打你咩

引用:
原帖由 崩潰寶寶 於 2012-7-7 01:49 發表

我地d人禁得閒毒係屋企同你打信? 唔洗返工唔洗出街?  同埋打精英賽呢 唔通唔打花打你咩
我就讀緊港大
唔似你地咁on_ 出黎打埋d垃圾工
總之一句講晒  淆既你咪潛囉
叫我3分滅_ 之後又去訓覺  垃_

其實我真系好好奇=.=
點解你甘垃圾都敢學人串
正系識R FD就代表可以串人-_-?
你要淆抵吾打米算LOR
同你條垃圾打的確幾哂時間
正系識R FD既垃圾><"系講緊你 傻仔風花雪月
冇料扮大牌
叫人3分滅號自己淆抵吾敢打
心諗 你3分甘廢點解甘厚面皮走黎招人3分滅號

WA 港大好勁呀  我就打緊暑期工  做左禁多年人 R FD呢D野我就唔識 你何以見得我R FD  SAM我就識左2年 R 春你就識

引用:
原帖由 forevemadia 於 2012-7-7 02:03 發表
其實我真系好好奇=.=
點解你甘垃圾都敢學人串
正系識R FD就代表可以串人-_-?
你要淆抵吾打米算LOR
同你條垃圾打的確幾哂時間
正系識R FD既垃圾>
拿我就冇話我3分勁 +上係你招我 係你招我我滅號就冇咩唔開心  打埋8月都退信

喂我訓NA 一間話我潛水

唔好嘈啦= =
打完咪知咩事= =
我愛科屁

大戰?

=.= 係佢又要話打又要潛水姐  鬼同佢嘈

26 12
發新話題