16 12
發新話題

點解殺玩家既兵會冇錢拎

[Close]

點解殺玩家既兵會冇錢拎

我明明整到D兵比人殺左人地有錢架
唔通唔係係物編整

引用:
原帖由 古物.帝 於 10-2-2012 14:31 發表
我明明整到D兵比人殺左人地有錢架
唔通唔係係物編整
你係想玩家殺玩家有錢但係兵殺玩家冇錢?

引用:
原帖由 阿平 於 2012-2-10 14:38 發表
你係想玩家殺玩家有錢但係兵殺玩家冇錢?
我係話點解殺玩家d兵會冇錢拎,殺中立就有既點解

引用:
原帖由 古物.帝 於 10-2-2012 16:06 發表

我係話點解殺玩家d兵會冇錢拎,殺中立就有既點解
似係你SET錯野..有冇圖比我睇下?

引用:
原帖由 阿平 於 2012-2-10 16:17 發表
似係你SET錯野..有冇圖比我睇下?
冇圖比你睇
我有down你個無奈都睇唔到我有d咩問題
其實會唔會唔係物編整

引用:
原帖由 古物.帝 於 10-2-2012 18:56 發表

冇圖比你睇
我有down你個無奈都睇唔到我有d咩問題
其實會唔會唔係物編整
係物編整

引用:
原帖由 阿平 於 2012-2-10 19:21 發表
係物編整
我已經係用物編搞

觸發->玩家->開啟對XXXX既咩咩咩
                                       ↑
                              吾多記得,類似
AddMe MinEEE#3535 ToPlay<3 Hearthstone

引用:
原帖由 zxbooak 於 2012-2-10 21:21 發表
觸發->所有玩家->開啟對咩咩咩
                                       ↑

你對,後補圖

如果你真係唔得既
可以試下呢一招
用觸法既  係就係煩左少少 不過唔緊要啦

希望可以幫到你

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
昔日盛,不再興。衣袖拂,就此去。

引用:
原帖由 星幻乂夢 於 2012-2-11 00:15 發表
如果你真係唔得既
可以試下呢一招
用觸法既  係就係煩左少少 不過唔緊要啦
希望可以幫到你
基本上開一次就夠,用死左用觸發開啟有咩用
AddMe MinEEE#3535 ToPlay<3 Hearthstone

係 -.- 死左先開  =一直開

嘛.....
始終我好少用觸法...

有冇圖
C.th

引用:
原帖由 ThECaRzYDoG 於 2012-2-12 19:03 發表
有冇圖
此難題已解決

16 12
發新話題