發新話題

VLAN AC升LV一問

[Close]
守城圖/同埋開住vlan玩cs 會比信長多經的
When you kissed me on that street I kissed you back

引用:
原帖由 三百優惠站 於 2011-8-21 06:02 發表
你晚晚係VLAN D SER入魔獸上區域開場掛機我諗好快升到20LV
只能說 掛機圖無你地想像中咁多經
我開始微笑 以後會努力過的 很好

老老實實,d lv要黎有咩用?
俾你升到20lv,入到高手區,到時唔夠抽,又去唔返新手區,咪又係斬斷重練.
信長又唔係高lv就等於勁,俾你100lv入到場俾人屠,咪又多一樣野俾人笑.
吓?你100lv架,甘q廢ge,你知架啦,係vlan,幾多人扮勁,一贏左個高lv名人,
重唔發post?我切7都敢賭呀.
同埋呢d數據野,一堆數字,管理人按兩下,一lv都變一百lv啦.
我由會員升做超版,咪又係管理,按兩按咪又搞店.
一係你就買點,係甘玩,不過點都追唔到人地d lv架啦.
一係就申請做版主,包你升勁快.三個月啦,應該有50lv.
你睇REMEMBER,71啦,之前魔神都係72lv果陣,佢先3x 4x,點解升甘快,用下腦.
呢d潛規則,你都唔明=.=
一個網站同大陸根本沒咩分別.
**廣告** **不良詞語****敏感詞**

新手區  0lv-9lv  按1小時計算   可獲得 10~15 點子
注1:高級區 會獲得更多點子

注2:10lv或10lv以上用戶不能進入新手區。

“掛機狀態,不作計算”
When you kissed me on that street I kissed you back

引用:
原帖由 鬥狠 於 2011-8-21 06:59 發表
老老實實,d lv要黎有咩用?
俾你升到20lv,入到高手區,到時唔夠抽,又去唔返新手區,咪又係斬斷重練.
信長又唔係高lv就等於勁,俾你100lv入到場俾人屠,咪又多一樣野俾人笑.
吓?你100lv架,甘q廢ge,你知架啦,係vlan,幾多人 ...
同樣遊玩時間,只計取得經驗 信長區必輸

我講既
我開始微笑 以後會努力過的 很好

開住掛機圖 洗唔洗入去先??
其實lv係冇乜野
但係高lvd 好似羸s咁姐..

打錯字 係型d姐...                    .

引用:
原帖由 zTmC. 於 2011-8-21 07:06 發表
新手區  0lv-9lv  按1小時計算   可獲得 10~15 點子
注1:高級區 會獲得更多點子

注2:10lv或10lv以上用戶不能進入新手區。

“掛機狀態,不作計算” ...
點解玩場信長都有80-100既

照估計 你10場走10場
宧以咁低lv

我個人覺得,玩守女圖完場,最易升ac

有小小唔明 點解d人咁得閒 係到玩升lv圖-.-
唔悶咩

1. 掛機
2. 玩其他圖既game

我平時都係掛機多

我都想知佢地有咩升lv圖

20lv入既ser完一場多經d  同埋人地好似有vip

發新話題