發新話題

[交流] 巴基一問

[Close]

回復 15# 的帖子

咁又未必
由開頭去到大戰.
尾田都放左唔少心機係巴基到

在人也同意的說,畢竟巴基的"背景"不能看小...雖然直到現在他都是在搞笑的
但係如果比佢有實力提升都無可口非=~=亦都吹尾田唔脹
因為到時佢大可炒返之前巴基係"乜乜"絕境都走得甩,仲外+一個有潛力的果實之類黎塞住人把口
一句話:佢勁唔勁=尾田一念,佢可以一直廢落去,搞笑落去,亦都可以士別三日,挖目相看

巴基是一個海賊王期下的成員-.- 點睇都係猛料
你好

如果有霸氣既斬擊,可唔可以傷到巴基先?

因為你諗下,你未斬落去之前佢已經分開左

咁試問你就算有霸氣斬擊你都掂佢唔到啦?

有錯可以反駁我.
p_R0

回復 19# 的帖子

巴基既速度邊有鷹眼果d咁快

引用:
原帖由 BSL 於 2011-10-31 21:17 發表
巴基既速度邊有鷹眼果d咁快
你明唔明阿.
鷹眼揮刀都要時間,俾你最快都要0.XX秒
但係巴基個身體根本唔需要任何動作就可以自動解體
應該話,大腦俾訊息身體作出反應點都俾你揮刀快掛??

<-----????
p_R0

引用:
原帖由 pR0〝 於 2011-10-31 22:59 發表

你明唔明阿.
鷹眼揮刀都要時間,俾你最快都要0.XX秒
但係巴基個身體根本唔需要任何動作就可以自動解體
應該話,大腦俾訊息身體作出反應點都俾你揮刀快掛??

...
咁你覺得巴基夠唔夠鷹眼打

我覺得如果呢兩條友真係VS
冇結果
因為你根本斬佢唔到
p_R0

引用:
原帖由 pR0〝 於 2011-11-1 19:09 發表
我覺得如果呢兩條友真係VS
冇結果
因為你根本斬佢唔到
我可以講巴基輸硬鷹眼唔用刀都夠佢打~~~當然用刀更好..佢粒巴基彈..一下比人彈開左

引用:
原帖由 BSL 於 2011-11-1 20:09 發表
我可以講巴基輸硬鷹眼唔用刀都夠佢打~~~當然用刀更好..佢粒巴基彈..一下比人彈開左
你覺得鷹眼唔用刀會比巴基強嗎?
唔好唔記得巴基係識飛
p_R0

佢個果實廢到唔廢

天生整出黎比人斬既 你話夠唔夠秋先=-=

回復 25# 的帖子

隻腳咪又係要點地.

回復 27# 的帖子

冇錯啦...再講埋體力消耗 巴基完全唔夠黎

鷹眼斬一下都冇左塊地啦,鷹眼唔係鴨仔,唔驚,但巴基就..
工口工口

引用:
原帖由 最終の作 於 2011-11-1 20:24 發表
隻腳咪又係要點地.
姐係咁,隻腳點地,但係好似係識跑的?!
p_R0

發新話題