發新話題

[魔獸III綜合] RC[私の小さい世界]招人啦B-)

[Close]

RC[私の小さい世界]招人啦B-)

睇名可能唔係好知呢個係RC打信長同埋打膠圖既

呢道平時係我地自己班熟人玩開既 而家招多D人入黎一齊玩

男女老幼一家大細入黎玩都仲得<<好似吹得太大

平時星期六夜晚可能HIGH大左會唱下兒歌老歌咁 E.G 獅子山下呀 爆旋田螺咁啦

得閒又玩下膠圖 寵精呀 絕信呀 咁呀 玩信唔洗勁都入得 入黎唔會串你 玩信勁既相反入黎都唔好咁炮

入正題 介紹下D人物先  首先有我地最偉大既女群主 <<偉大群主叫我唔好爆佢係女 但係唔忍心見到大家比人呃

所以爆完之後我都好驚我會有生命危險 入到去HI下群主報個到IS OK  入面仲有幾條毒J好中意睇動漫/H漫咁

有研究開既大家交流下 入到黎報醜既可以唔開咪既 打字IS OK 玩耐左大家可以出黎網聚下 見到偉大群主會崩潰

如果冇咩朋友入到黎都唔洗怕醜 將會全部都係朋友 唔想咁悶一個人打街埸 入黎呢道最岩 因為好多個RC之前都有招過人

所以相信競爭應該都會幾大 所以大家入黎支持下啦 內有整片師 夠人既打完內戰可能會整片 差唔多都講完 係時候講個

ID出黎比大家:10356963 入到黎搵丫西啦

最後加多句:唔收炮狗

支持支持西哥

丫西._.' 21:24:10
**不良詞語**你推POST
丫西._.' 21:24:21
推POST啦

....支持支持 :Q :Q :Q :Q :Q

被迫要推POST

引用:
原帖由 清風飛雪 於 2012-2-13 21:28 發表
丫西._.' 21:24:10
**不良詞語**你推POST
丫西._.' 21:24:21
推POST啦

....支持支持 :Q :Q :Q :Q :Q
比人-$ 我實笑X你:Q :Q

痴漢∥西
文西哥 幾時教我打信長?!
還是放棄了 真的攰了!    angel beats 立華奏  愛! ✖S_KY★╮

發新話題