16 12
發新話題

此版本已過期!請版主幫助關閉!

[Close]

此版本已過期!請版主幫助關閉!

地圖簡介:

更新介绍:

详细介绍:http://war3.uuu9.com/war3rpg/201012/69174.shtml

因為系簡體圖所以 隐藏英雄密碼:官方网站hyrzjb.uuu9.com

1.修复1.2.3.4代还有小BOSS不掉其他属性书的BUG

2.修复闪烁快捷键。

3.自来也火遁.火龙之术改为火遁.大炎弹.  修正配音

4.修复PK的时候通灵兽进入PK场会消失的BUG  ...

引用:
先回覆.才可以下載。

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
夜半訴心聲,何需太高清。

謝謝                           

支持
多謝

thank very much !!!!!

好耶有新圖玩..........................................
有冇新英?

謝謝                                                       than**廣告**u so much

GDGD................................

終於出左.....good

點解張圖係war3到用唔到,完全睇唔到張圖lor

建議POST繁體版,因為繁體版可以用小南

引用:
原帖由 andygray1223 於 2011-1-1 12:48 發表
建議POST繁體版,因為繁體版可以用小南
同意,,,,而且依加問題係我用唔到張圖= =

支持繁體!_!~~~

引用:
原帖由 ╭Mazda◆輝 於 2011-1-1 12:49 發表
同意,,,,而且依加問題係我用唔到張圖= =
呢個版本都可以用小南 密碼系 官方网站hyrzjb.uuu9.com

引用:
原帖由 MeSs! 於 2011-1-1 12:07 發表
好耶有新圖玩..........................................
有冇新英?
小南 !! 密碼系 官方网站hyrzjb.uuu9.com 簡體圖 要用簡體密碼

引用:
原帖由 ╭DeviL★俊 於 2011-1-1 13:05 發表
支持繁體!_!~~~
繁體仲未出 一個星期度我在post過繁體

16 12
發新話題