33 123
發新話題

[交流] 巴基能否成為7武海?

[Close]

巴基能否成為7武海?

本人覺得 2年後7武海 會有新人加入 其中一個係巴基

●巴基細個果陣係羅傑架船仔做過手下(冇記錯)
●同紅髮係老死(小時候) 而海軍視紅髮係巨大威脅
● 幫路飛逃獄 全程都有幫過手(可以咁講) 而路飛又比海軍視為新一代GE威脅
●係監獄到帶走D惡犯 令到佢勢力變得強大
●係刑埸到出過埸(帶埋D犯人) 仲要幫路飛同一間船出埸 被海軍視為同謀
●仲要比海軍起底 注意力去晒巴基到
●E家7武海又差2個位(冇記錯) 仲味諗到搵邊個加入

動畫就話海陣搵到巴基佢地 搵隻鳥(好似)送左一封信比佢 佢同Mr.3睇完都好驚訝
所以我就有E個念頭
以上只不過係小弟估估下(如有類此POST 純粹咁岩)
多謝收看

感覺上 2年前都咁廢.路飛都勁過佢.
2年後 路飛都未做 點到佢做/_\

我覺得海軍唔會叫路飛DO 7武海

路飛已經向世界政府宣戰la--"
搵其他人做都一定5會搵路飛~

以上個人見解

當年甚平做7武海個陣海軍都係用傳信蝙蝠搵佢.
所以巴基好大機會都係做7武海了

誤打誤撞 做七武海

巴基好搞笑 :lol :lol
佢d手下都好搞笑, 當左佢係白胡子咁勁

我諗可以
神手龍/.\

我覺得巴基做7武海好似廢左少少....

引用:
原帖由 ☠滅 於 2011-9-29 19:33 發表
我覺得巴基做7武海好似廢左少少....
冇才智 冇實力
得副打不死軀體

做七武海做咩?

引用:
原帖由 SLAM_DUNK 於 2011-9-29 22:51 發表

冇才智 冇實力
得副打不死軀體

做七武海做咩?
政府唔知道

引用:
原帖由 SLAM_DUNK 於 2011-9-29 22:51 發表

冇才智 冇實力
得副打不死軀體

做七武海做咩?
佢既才智夠昆哂成班手下.足夠 (係佢班手下到搵1件都夠佢做..

引用:
原帖由 bensonlau 於 2011-9-30 00:03 發表
佢既才智夠昆哂成班手下.足夠 (係佢班手下到搵1件都夠佢做..

海賊作反壓海軍

佢昆d咩??
咪又係靠其他七武海同大將

佢係廢但係d人當正佢同紅發差唔多勁 所以佢2年後1定做左7武海 睇mr3既反應就知

次次睇巴基都笑

33 123
發新話題