發新話題

大家認為合唔合理

[Close]
呢度D人,望停課都望穿秋水....

引用:
原帖由 死肥老蕭 於 2010-2-17 12:07 AM 發表
呢度D人,望停課都望穿秋水....
哈,

未必,

可能也有用心讀書的人呢

咁你果間多唔多假期
但係我勁少假,新年先1個星期假

引用:
原帖由 147tommy 於 2010-2-17 08:27 PM 發表
咁你果間多唔多假期
但係我勁少假,新年先1個星期假
得紅日先可以放,以今年新年假為例19號已經要返學-3-

引用:
原帖由 小惡魔.姬 於 2010-2-17 21:32 發表

得紅日先可以放,以今年新年假為例19號已經要返學-3-
d假同我果間1樣少
有時我果區好多學校都放,我果間係唔放

走留堂唔冼停學  第日留返就ok..

講粗口既話真係要睇佢同邊個老師講粗口 同訓導講就88

遲到留堂岩既  我個間唔去留堂=小過 唔知你地係唔係?定係缺點?

遲到 係10點後回校即停課一天 呢個留堂解決就可以了

儀容方面間間既老師都唔一樣 有d會比幾日時間你 有d即刻叫你去剪完返黎 無剪唔冼返黎 有d會停你一日比你剪

引用:
原帖由 Sai細﹑ 於 2010-2-25 06:52 AM 發表
走留堂唔冼停學  第日留返就ok..

講粗口既話真係要睇佢同邊個老師講粗口 同訓導講就88

遲到留堂岩既  我個間唔去留堂=小過 唔知你地係唔係?定係缺點?

遲到 係10點後回校即停課一天 呢個留堂解決就可以了

儀容方 ...
如果唔去留堂︰停課+小過

有問題..呢間咩學校= =就算話神都讀唔到啦

引用:
原帖由 櫻花ㄨ琳兒 於 26/2/2010 11:13 PM 發表

如果唔去留堂︰停課+小過
你個間係咁樣 ?  好勁架你間學校= =?

引用:
原帖由 Sai細﹑ 於 2010-2-27 07:54 AM 發表

你個間係咁樣 ?  好勁架你間學校= =?
垃圾學校姐,

都唔知點解會咁樣〝好似係個校長想將學校升up

我之前個間都係 好離譜

書包都唔比單邊..

如果用系我地間學校 好多人停曬課~"~
努力。

我讀ban 1 我差唔多日日都走留堂   頂多比人老師吠

如犯以下係的事情需即時停學

2.打架
呢個真係超吾合理

引用:
原帖由 WHITE﹏智 於 2010-3-10 10:04 PM 發表
如犯以下係的事情需即時停學

2.打架
呢個真係超吾合理
同意。如果你唔停學,校方話會報警處理,吹帳

發新話題