發新話題

blhost推出免費CS伺服器租借服務

[Close]
引用:
原帖由 愛影。絕望 於 2013-9-27 19:23 發表
依樣野我都明白既
你知我想講咩?

如果有一個正常既SER 可能會過檔vlan...............既
RJJ

樓上轉戰左steam cs@@?

我地所提供既server係steam都可以連接到既
www.blhost.hk】致力提供不同類型而且高質素的伺服器,服務包括網站寄存、電郵服務、域名註冊、獨立伺服器、網頁設計 、VPS、伺服器租用服務

www.blhost.hk】致力提供不同類型而且高質素的伺服器,服務包括網站寄存、電郵服務、域名註冊、獨立伺服器、網頁設計 、VPS、伺服器租用服務

個壇你自己嫁?    

屬於HKGaming所有,HKGaming總負責人係我

hkgaming係咪nakuz轉過黎果個=.=

火__????????????

回復 9# 的帖子

HI TY 好耐無見.

引用:
原帖由 愛影。絕望 於 2013-9-20 00:20 發表
HKGaming推出免費CS伺服器租借服務

申請成功者可以利用FTP來連接該CS伺服器用來加入和修改伺服器

提供的服務會包括CS伺服器,網空,論壇專屬版區連版主,SQL數據庫(如有需要),網域名稱,自主網域連接等等

服務暫時是 ...
其實唔知係我問題定係貴SER既問題...
有時入貴SER旗下非官方SER時,總會係LOAD唔到入隻GAME到
PS:卡左係建立與伺服囂的連線...LOAD極都LOAD唔入
反而入其他SER就好快搞掂

樓上有無試過山防毒, 防火牆

引用:
原帖由 mylovebabi 於 2013-9-30 01:11 發表
其實唔知係我問題定係貴SER既問題...
有時入貴SER旗下非官方SER時,總會係LOAD唔到入隻GAME到
PS:卡左係建立與伺服囂的連線...LOAD極都LOAD唔入
反而入其他SER就好快搞掂 ...
係今日先會發生的之前已經有?

HKGaming旗下所有CS伺服器在近期會進行更新
務求令各位玩家可以享用到更好更優質的服務

線路方面:HKGaming會再未來日子提升線路方面的水平

硬件方面:HKGaming會在下一個月再投資一系列伺服器機櫃令到服務範圍更加多更加好,未來數月更會有不同系列的伺服器機櫃投入服務

希望各位未來可以更加留意HKGaming的發展和所舉辦的活動

建立HKGaming目的是致力為香港遊戲界提供不同類型而且高質素的伺服器,提供良好遊戲環境,務求改革整個香港遊戲界的不良風氣,令各位開心享受不同的遊戲!

HKGaming 官方網站:按我進入

HKGaming Facebook專頁:按我進入

希望你地既承諾會成為玩家支持cs既動力

but個官方網站好似有d問題, load唔到咁

引用:
原帖由 .Hei 於 2013-9-30 03:04 發表
希望你地既承諾會成為玩家支持cs既動力

but個官方網站好似有d問題, load唔到咁
鑑於伺服器更新時機組發生錯誤,HKGaming所有機組突然自
動關機,因此無法連接到HKGaming的所有服務!

但礙於機房的位置和相關人員已經離開,因此要等候到明天相關人員
到達機房進行開機程序!

不便之處,敬請見諒!

HKGaming管理組致

發新話題