24 12
發新話題

S版區開B版圖

[Close]

S版區開B版圖

我想問有冇方法舉報?
同埋舉報左可以點處理?

因為我想用vlan玩S版,,但系D人淨係開B版場,,我開S場又冇人入.
TAIJI <3"

同一情況.
睇完youtube d比賽後.
真係好想玩番場s版55- -
咁搞法又要被迫玩番b版-_-
我時間真係唔多 難得有時間玩.

回復 2# 的帖子

逼我地去GGX咁話..
TAIJI <3"

我係係**廣告**玩左3年s版 今日比我見到vlan到有s區 仲好開心番黎玩 點知s版區無人玩s版 -  -好失望

個廣告=GGx,,,,,,,,,,,,,

我都好想玩,但係無人玩

如果VLAN多D人玩S版就好了 BUT 始終都要去GGX玩..VLAN實在太少

現有B版嗎?那是F版vLan官方圖
人地玩F版開F版 係人地自由
開個F版場都要被人舉報,玩S版果D人好覇道
反正都冇人玩S版,浪費個ser用來來開F版有錯
人地唔想玩係要迫人玩正一自私鬼來

回復 8# 的帖子

那是規矩,,版規有寫S版ser只可以開S版圖.
入唔到F版ser咪唔好玩F版囉.
TAIJI <3"

引用:
原帖由 泰司=] 於 2011-4-17 16:47 發表
那是規矩,,版規有寫S版ser只可以開S版圖.
入唔到F版ser咪唔好玩F版囉.
入唔到F版ser,咪係S版ser開Lo
根本無版規規定,係邊個ser唔可以開邊個圖
你都可以係F版Ser開S版^^唔知有冇人入你場
以前vLan三國ser都係咁整到D人去曬GGX/KOy
e度冇人玩三國咪去第二度L0,冇理由咁自私死人覇生地

樓上你好低能  我同版主舉報左6個人 6個變左0lv  個ac入吾到vlan  你想吾想做第7個?
為妳做到最好

引用:
原帖由 Crazy【賢】 於 2011-4-21 15:44 發表
樓上你好低能  我同版主舉報左6個人 6個變左0lv  個ac入吾到vlan  你想吾想做第7個?
封我一個aC,可以將S版從vLan趕出去
是非常值得的何況我依個ac咪0lv
如果封電腦ID已對我來說冇用用外置硬碟就可以登入
IP可以轉mac address rerenew,點cheak我主ac?
封左個IP咪只係令其他使用同網絡公司既人有可能入唔到姐
我仲保守添申請埋第二間公司,驚死商商相畏

回復 10# 的帖子

厚顏如此
S版ser開f版場
同中文考試你寫英文答案有咩分別?
回頭是憤慨 看不到未來

引用:
原帖由 |LoSeR|Max 於 2011-4-21 18:52 發表
厚顏如此
S版ser開f版場
同中文考試你寫英文答案有咩分別?
比喻錯左如果有人會去考英文,就唔會只有中文卷
有人玩S版,就唔會只有人開F版啦
何來厚顏?只是信應眾多大家的要求
是S版的人自私厚顏要95%玩家遷就?

請唔好再將你既歪理講成道理
SERVER已經大大隻字寫明真.信長之野望S
即係考試場地已經寫明考中文
你仲係要寫英文
然後再歪理變真理
老子我什麼都不懂了

回頭是憤慨 看不到未來

24 12
發新話題