28 12
發新話題

HKA 伺服器重振旗鼓之兔年第一炮!

[Close]

HKA 伺服器重振旗鼓之兔年第一炮!

前題:
雖然HKA伺服於早前經已關閉
但是HKA每一名成員就著以往伺服中管理不佳或其他的問題
一直都在研究及討論有關改善伺服質素的議題
如今HKA伺服經已經煥然一新
此伺服正代表HKA成員對玩家要求的重視
我們的目標只有一個 就是讓玩家享受HKA伺服的樂趣!

HKA一般模式伺服器
支援Steam 及 Non Steam

開放時間:
星期一至五 : 5:00pm 至 0:00am或更晚
星期六及日 : 8:00am 至 0:00am或更晚

如果任何問題或意見 歡迎到HKA M群提出
[email protected]

希望大家能繼續支持HKA伺服器
你們的支持就是我們堅持的動力

Support,,  所有HKA高層能再相聚嗎?

有時LAG SER,有時ping可以全ser去到百幾二百
admin唔常見,d admin去晒邊?
A A A g0d舊ac被封

回復 4# 的帖子

宜家無事吧
admin 經常在....

引用:
原帖由 F4k2=] 於 2011-3-10 21:23 發表
有時LAG SER,有時ping可以全ser去到百幾二百
admin唔常見,d admin去晒邊?
基本上M6個D就係admin...

HKA伺服器更新

HKA伺服器已改為休閒娛樂模式
地圖將會以fun map為主

HKA休閒娛樂伺服器
支援SteamNon Steam

開放時間 :
星期一至五 : 5:00pm 至 0:00am或更晚
星期六及日 : 8:00am 至 0:00am或更晚

如果任何問題或意見 歡迎到HKA M群提出
[email protected]

希望大家能繼續支持HKA伺服器

強大的HKA喔!
Supp!!

引用:
原帖由 SuPeRHunTeR 於 20/3/2011 02:38 PM 發表
強大的HKA喔!
Supp!!
唔知夠唔夠TIG強大呢...
諗番起之前HUNTER話自己個SERVER係[ 強大的SERVER. ]
FPS [神]手

支持HKASER;
ZM SER 點解冇左?

推一推吧

支持你開返catch-me場...射波波好好玩:d.

引用:
原帖由 kochunyin115 於 2011-3-26 18:35 發表
支持你開返catch-me場...射波波好好玩:d.
我都好鐘意玩<<catch me>>場
CT波波攻擊好正...同埋d bcm~~
:o)

但都要今次的反應熱烈才可開

只係想問 張圖邊個整

28 12
發新話題