18 12
發新話題

Fantasy Knights 團員大招募 定期出片[持續更新]

[Close]

Fantasy Knights 團員大招募 定期出片[持續更新]

騎士團團團員大招募.....快D入黎啦....大家好我係騎士團團長Roxas.......

騎士團現正招生......

RC:25670547

Facebook:http://www.facebook.com/FantasyCastleXKnights

Youtube Channel:http://www.youtube.com/user/Knightshk711?feature=mhee

呵呵

我要来,饿是建筑师呵呵,可以来吗?

UPUPUPUPUPUP.............

我都要入!!
我係一名builder
minecraft名:thomastt1030

回復 4# 的帖子

請加入rc.群........

講真果句.......D片無咩特別
又係睇住你玩Minecraft......悶

回復 6# 的帖子

我想問....生存唔係睇住個個人玩......咁點先叫實況生存呢?
同埋我地已經拍緊一套有故事內容的片.....睇GAME片唔係睇住人玩...唔通每一條片都好似睇戲咁?
依點可以好好思考下

引用:
原帖由 rockv711 於 2013-9-9 09:09 發表
我想問....生存唔係睇住個個人玩......咁點先叫實況生存呢?
同埋我地已經拍緊一套有故事內容的片.....睇GAME片唔係睇住人玩...唔通每一條片都好似睇戲咁?
依點可以好好思考下 ...
所以一早已經咪話悶囉@@
Youtube咁多外國Minecraft Channel,雖然唔係好聽得明
但相比之下都係差太遠。。。

點解人地可以拍片拍得咁好睇?

1 : 以Bukkit插件協助下,拍一些比較新奇得意既影片,先吸引更多既訂閱數。
2 : 自行設定古怪及搞鬼既Youtube影片既圖片
3 : 故事內容豐富新奇
4 : 說話風趣幽默

有故事不等於好故事
不只是一些無聊既生存
你認為人地咁得閒曬十幾分鐘睇你玩Minecraft生存?
佢自己親自玩仲好啦,你又唔係D紅石教學。
你唔捻下呢點問題? 開得Youtube Channel就預左接受意見
如果你連我呢種率直性格既意見你都頂唔順
絕對可以同你講,拍片唔適合你

[騎士團生存之旅] EP 1 啟程之始
  • 2 週前
  • 觀看次數:31

回復 8# 的帖子

一.我冇頂你唔順
二.我地團唔會放棄拍片
三.好多謝你的意見...

大家都係以事論事....如果你對我的解答有誤會的....我係到同你講聲唔好意思,我解釋得唔清楚
拍片係需要成長的...不過有冇用心拍,我相信拍個個會知道

我地唔算係咩拍左好耐的團,慢慢都會有新的野會出現,只係我未UPLOAD出黎
唔代表我地團冇改變同新意.....

最後都多謝你的意見......

引用:
原帖由 rockv711 於 2013-9-9 22:28 發表
一.我冇頂你唔順
二.我地團唔會放棄拍片
三.好多謝你的意見...

大家都係以事論事....如果你對我的解答有誤會的....我係到同你講聲唔好意思,我解釋得唔清楚
拍片係需要成長的...不過有冇用心拍,我相信拍個個會知道

...
複製內容到剪貼板
代碼:
其實香港以遊戲形式拍片唔多。。。什至無
你想成為成功既一個唔係一朝一夕既事。。。呢樣我明白

由設計 / 拍片 / 影片剪接 / 影片轉檔
每樣都係功夫,時間亦浪費不少

但我睇左你其中一集EP5,其實真係悶到爆。
我只係想講事實,希望你下集會更好,起碼無咁悶先啦!

name: BBQmanho2

can i be op?
or have gm1?
i kill blueding

引用:
原帖由 Hellboy12 於 2013-9-17 16:55 發表
can i be op?
or have gm1?
i kill blueding
Don't be a stupid kid

回復 10# 的帖子

其實呢
有如阿神他一樣
他咪都係改改左D字幕
最少給人看下去都唔會悶吧?

另外
遊戲上的拍片是唔在於限制
悶?有幾悶?玩一個遊戲長時間自然比看影片還悶<-------這個是真的

看一個人玩生存
唔多評論,只是交流
對於多評論的人來說,只能講不如唔好看<------如果係D出面的人講的話

咁我問問你,點解l4d2又有外國人拍片,又有本地人拍片,這又係何解?
MC有人拍片就叫悶又係何解???<--------還幾想知道你這個疑問

引用:
原帖由 katat1 於 2013-9-27 18:45 發表
其實呢
有如阿神他一樣
他咪都係改改左D字幕
最少給人看下去都唔會悶吧?

另外
遊戲上的拍片是唔在於限制
悶?有幾悶?玩一個遊戲長時間自然比看影片還悶 ...
咁我問問你,點解l4d2又有外國人拍片,又有本地人拍片,這又係何解?
其實你表達能力係咪有問題? 前言不對後語?
L4D2有外國人 / 本地人拍片有何關係?

MC有人拍片就叫悶又係何解???
如果你認為唔悶,咁我希望你有能力睇哂樓主所有影片,而中途完全唔可以教快
我相信對正常人黎講...絕對無可能

黑白花生

係Fantasy Knights買黑白抽水花生
minecraft名:kenson614
RC:黑白

18 12
發新話題