21 12
發新話題

A_A村正 MH

[Close]

A_A村正 MH

RP:
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Kelvin

你自己都係MH喇傻西 賊喊捉賊

五十步笑百步

歡迎捉我紅圈
Kelvin

條友玩主力偷爆D走位幾神咁
原來都係開左野

回復 3# 的帖子

有冇第二句啊 淨係識講捉紅圈 鬼唔知開MH有得關紅圈咩傻西

你開住MH但熜左紅圈個功能啊嘛7頭  

身有屎? 淨係識叫人地捉紅圈

你可大安指意話 人地捉唔到你紅圈  因為你開MH可以熜紅圈啊嘛 傻西

捉紅圈 捉紅圈 笑能死人咩 開得就唔怕認喇7頭

熄得紅圈就唔會日日都有MH比人捉啦 講野經大腦未
Kelvin

引用:
原帖由 叫我吳亦凡 於 2020-7-22 20:38 發表
捉紅圈 捉紅圈 笑能死人咩 開得就唔怕認喇7頭
咁家下你無證據就收收聲啦
樓主捉MH有曬證據,相比之下你無圖無片有咩資格出聲

心照喇kelvin哥  有冇開自己知喇

佢捉到人有紅圈 係因為D人開MH冇關返個紅圈功能炸懵能

我地kelvin哥咁能醒 緊係關左個紅圈功能喇 之後再叫人地捉佢紅圈啊嘛

回復 9# 的帖子

引用:
原帖由 叫我吳亦凡 於 2020-7-23 21:15 發表

我地kelvin哥咁能醒 緊係關左個紅圈功能喇 之後再叫人地捉佢紅圈啊嘛 ...
咁你咪提下你啲手足關左紅圈功能咪唔洗俾人捉紅圈
無證據你話你共產黨都得啦 懵能哥

得喇 傻西 關你能事咩 又唔能係話你 7下7下咁

難道你係KELVIN?  我笑9佢五十步笑百步關你能事咩7碌

引用:
原帖由 叫我吳亦凡 於 2020-7-24 02:18 發表

難道你係KELVIN?  我笑9佢五十步笑百步關你能事咩7碌
得喇 傻西 人地捉MH關你能事咩 又唔係捉你 7下7下
有圖先講野啦 我笑9你無證據係到吠炸

引用:
原帖由 叫我吳亦凡 於 2020-7-23 21:15 發表

我地kelvin哥咁能醒 緊係關左個紅圈功能喇 之後再叫人地捉佢紅圈啊嘛 ...
睇你沖出黎做小丑都幾正
Kelvin

引用:
原帖由 叫我吳亦凡 於 2020-7-24 02:18 發表

喂,我捉MH關你能事咩7碌?????????????????????????答未???????????????????
Kelvin

21 12
發新話題