發新話題

[Left 4 Dead] ܜKÐT×團隊,誠意邀請您們的加入

[Close]
團網要問M群D人拿

引用:
原帖由 Keita184 於 2009-8-25 23:07 發表

KDT出名賤人多,玩針對同成日扮勁扮有料

例如呢??????? 聽講你剩係得把口up
佢地成日都話04D係狗,04d多人過KDT勁多倍,但係都無人鬧番KDT,明顯KDT個個人都無品到爆,連200都既KDT

就成日扮勁話一定打林KDT,KDT都on XX

引用:
原帖由 kaokiuwai 於 2009-8-26 22:44 發表

佢地成日都話04D係狗,04d多人過KDT勁多倍,但係都無人鬧番KDT,明顯KDT個個人都無品到爆,連200都既KDT

我就話你無品

係到唱人

如果這團有"些"人係無品,咁佢地會嘗試做好啦!

比次機會人(?)[速閃]

==================

係咪add你地m群就add得?

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

而家有冇品吾知~_~"

之前就冇乜

回復 1# 的帖子

我想入你地團,可以嗎?希望可以幫到你地手

你地團係咪玩對抗多?

都係果句= =我地樣樣都玩,不過真係vs我玩得多

引用:
原帖由 stephen3433 於 27-8-2009 02:45 發表
你玩人都多架
※єѕ※฿ø؆ﺉ

引用:
原帖由 kaokiuwai 於 2009-8-26 22:44 發表

請問一下,咁04GD個全名我地只係諗到04 GOOD DOG 呀嗎= =咁我地開玩笑話04好狗唔岩咩=.=?如果你唔講得笑你可以唔洗理我地仲有多人同少人有關系?係玩遊戲就係同志啦咁樣我想問「但係都無人鬧番KDT」呢句咩意思= =??其實唔係冇....仲要多過我地= =你可以去04GD個網睇下個網前版主WOWO~佢發表左D咩= =你係我地團個論壇又發左個惡意性文章= =之後hahaha版主又針對我地團d人=.=我地比人串之後講左句收皮就比人扣分= 囧 =但WOWO~先生佢講**不良詞語**你老母仲好正常咁係度囧。所以你唔好成日話我地衰啦=.=大家都係咁姐,你又要搞到彊哂....係到搞搞震=,=咁樣唔岩架靚仔/女,我建議你都係冷靜少少= =我地唔係針對你地= =只係你地手法唔乾淨我地為大眾討回公道姐....

令外,你果到打少左D字,同埋我回覆比你你唔答我GE= =?係唔係睇到之後冇野好講如果你想唔洗咁彊你可以做中間人,邊便都唔好幫=.=當睇戲囧
同埋我想問KDT點樣打林KDT=.=?

回復 144# 的帖子

我近排比玩多D

引用:
原帖由 stephen3433 於 27-8-2009 02:54 發表
我近排比玩多D
你講大話 3___3
※єѕ※฿ø؆ﺉ

唔係架>V<我比人恰緊T.T好耐冇玩=.=以前成日都撲到25 而家撲蚊真係= = 之後又比人用粗口罵我廢

引用:
原帖由 stephen3433 於 27-8-2009 02:58 發表
唔係架>V
可能人地講既係事實呢
※єѕ※฿ø؆ﺉ

引用:
原帖由 stephen3433 於 2009-8-27 02:45 發表
你認為佢地唔問尼句仲有咩問啊=.=仲有我成日想玩對抗你地又唔見人影

發新話題