發新話題

[Left 4 Dead] ܜKÐT×團隊,誠意邀請您們的加入

[Close]
推推

hihi你來解釋@@你SER岩事XD

回復 240# 的帖子

是否KDT COOP rank server , 在何時,何日.我要先確定一下,再處理

引用:
原帖由 hihi1210 於 2009-8-31 09:06 發表
是否KDT COOP rank server , 在何時,何日.我要先確定一下,再處理
COOP 02 KDT娛樂場 昨日18:00~19:30 左右

你都講啦....KDT「娛樂場」 咁緊係玩搞笑野 你真係好得意>v<我鐘意

回復 244# 的帖子

個場係KDT屬於娛樂部,梗係要搞笑d la , 你一係去其他KDT 場la

係丫@.@有正常對抗,正常戰役同娛樂戰役

hihi個場好on 9       成日整門同波       E個都唔係正常場...         係咁整估人 又整TANK又整女巫        目的係米想冇人入

回復 248# 的帖子

錯啦,有原因的:
第1:e 家近乎無場係完全正常的
第2:我係制作build 建築插件既,所以要用自己個ser黎測試
第3:我個ser成日crash 我整Tank同Witch 可以測試server最高負載及crash原因.
第4:我自己有修改其他插件,都要測試下.

你可唔可以整係地下城呢?加上你整波波整死我地係米要笑?(KDT rank sever) 見人地抽中自爆獎      自己就整佢做VIP  等我地凍結晒跟住等TANK殺    測試E個係假       如果要測試應該加密碼        唔係當我地做寵物咁看代

回復 250# 的帖子

測試我係習慣比曬d人入既,唔信問下dKDT隊員,同去睇下我整d插件
抽中自爆獎整佢做VIP 呢個我冇,唔好屈得就屈

我以前入去 唔知點解佢個ser 特別容易輕  因此成日測試   希望可以改善質數     唔係你想像中咁唸...

你測試都盡量唔好比我地呢D路人入喇    要測試搵你地團員米得lo    你咁做同當我地係實驗室果D動物冇咩分別  都係比你拎黎研究

我係一隻白色既老鼠 成日比d門關住

有d我見過-0-
估唔到有d人有kdt頭有d冇kdt頭都係你團-0-
不過我入左冇團- -
真慘- -
入完個團唔見晒d團友

發新話題