發新話題

只有廢物才用弓或弩

[Close]
佢唔淆就唔會出呢個post la
你覺得佢會講名咩

斯瓦迪巨騎槍240範...係近戰最大範武
支矛都未吉到去....騎槍加馬速就一下秒殺你
你可能會話跳開再吉佢咪得lo
但人地吉唔中都可以用馬急轉
轉不到是你問題

回復17樓

斯瓦迪巨騎槍240範...係近戰最大範武
支矛都未吉到去....騎槍加馬速就一下秒殺你
你可能會話跳開再吉佢咪得lo
但人地吉唔中都可以用馬急轉
轉不到是你問題
————————————————————
羅多克步兵的245距離pick槍笑啦。
騎兵在此槍面前統統是被虐的菜。

羅多克長矛的確是騎兵剋星@@
但騎兵機動性比較強
如果單挑...羅多克步兵會有比較優勢
但只要多一隻騎兵...即使有2隻羅多克步兵(即係2vs2)
都可以比騎兵虐殺...而且騎兵見唔對路都可以立即走
所以羅多克持矛兵係騎兵剋星都未必殺到騎兵

SEE? SEE? SEE? SEE?

引用:
原帖由 Human 於 2010-6-1 22:55 發表

你廢就咪能係度嘈啦~頂你個肺!!
如果弓弩真係咁能廢...你就唔能會係度開能埋晒D膠POST啦...能樣!!
你用能過弓弩未丫...你估D弓弩企係鳩咁能遠CAMP七你好能易丫!!
吊你老味係度開能埋晒D硬膠POST扮勁...含啦仆街!!
...
廢? 扮勁? 嘈? **ON NINE JAI^_^

我只能说楼主你这99/9不算什么,如果你有兴趣可以来跟我单挑。。
你开10000房间那不是欺负人
不知道楼主开的自动手动档

不是10000房间, 是 1000 <-----  ,单挑?Don't be stupid^_^   

$11274 是賺回來 all 100% 100% 100%,not auto block^_^ I set myself native mouse control block.

单挑I never LOST

引用:
原帖由 buyi95111 於 2010-6-3 08:53 發表
我只能说楼主你这99/9不算什么,如果你有兴趣可以来跟我单挑。。
你开10000房间那不是欺负人
不知道楼主开的自动手动档
60/3 99/9 200/20

我从来不穿盔甲的~~还有混战看不出一个人隐藏的个人实力

係唔係每個人都玩步勁 / 對步有興趣 ???
另外 你話 "廢物"先玩弓/弩 我絕對唔同意
玩任何兵種 都要有技術 你試下比個腦殘玩弓/弩 佢射唔中 比人用盾拉距離 = 死
只有識用弓弩 有咁上下技術 先可以對重步應付自如 當然 要練到咁既技術都要唔少時間 相信你既技術都係玩左好耐練番黎的
你依加話人 練左咁耐弓弩 係廢物 就等同於人地話你重步勁 係亂插 -6殺人 你會唔會嬲?
請你學識尊重別人

8国联军为啥能侵略中国,就因为有楼主这样的人

205/29樓主可以話係200/20
混戰
auto block

發新話題