27 12
發新話題

【英雄設計--中立軍】愛姬

[Close]
引用:
原帖由 東涌企鵝瀨 於 24-7-2012 12:49 發表

哦,即係瀧川/炮成大技咁

雖然竹中係6招技,但係個2招天生...
NO!!!!! 係阿國招開關技! 因為開著會扣MP!

雖然竹中係6招技,但係個2招天生都幾頹下
咁又係

你天生技又幾強咁,一6lv就殺左對面都唔知 18大更加唔駛講
E隻係勁架

我覺得有天生就夠
......

同埋呢,我覺得附加效果就真係唔洗,一來D人睇落都覺煩就已經唔想玩,二來呢其實D效果都有少少屈...
.好好善用附加效果,看準天時而用技,是人才的表現,如果因為咁而覺得煩,只能說他的腦袋裝唔到咁大既挑戰,強極有限。
.效果,你指咩技? 全部都係? 可否詳述?

引用:
原帖由 spiker 於 2012-7-24 15:25 發表

NO!!!!! 係阿國招開關技! 因為開著會扣MP!

雖然竹中係6招技,但係個2招天生都幾頹下
咁又係

你天生技又幾強咁,一6lv就殺左對面都唔知 18大更加唔駛講
E隻係勁架

我覺得有天生就夠
... ...
扣MP可以較既姐

另外即係附加效果個到呢...如果唔係平時玩佢既人玩(如V中),走場率好高

引用:
原帖由 東涌企鵝瀨 於 24-7-2012 19:14 發表

扣MP可以較既姐

另外即係附加效果個到呢...如果唔係平時玩佢既人玩(如V中),走場率好高
咩英都係架LA,你冇玩開果隻英,你V中佢,佢點樣點技你唔色,走出街餐餐送死,你唔走場就奇

d技名可吾可以吾好咁智障-.-天使咩咩天使乜乜
為妳做到最好

唔知大家有冇發現

愛姬係光明模式既法術全部都係正面法術
黑暗模式就全部都係負面法術

4隻字,天馬行空

黑暗模式效果︰愛姬死亡後,會在所有友方英雄的身邊產生不可控制的小惡魔,降低30%攻擊及移動速度,每5秒昏迷1秒,小惡魔生存100秒。
害自己友

引用:
原帖由 洛雪 於 30-7-2012 12:37 發表
黑暗模式效果︰愛姬死亡後,會在所有友方英雄的身邊產生不可控制的小惡魔,降低30%攻擊及移動速度,每5秒昏迷1秒,小惡魔生存100秒。
害自己友
大鍋! 打錯字

此英雄可以成為新一代隱英之王

真係咁勁? 勁到要隱英

點解呢家D創作新英雄
都有D技 同天生技

信長入面有幾多隻英可以同時有D技+天生技?

引用:
原帖由 aRa_Gakki_Yui 於 25-8-2012 18:54 發表
點解呢家D創作新英雄
都有D技 同天生技

信長入面有幾多隻英可以同時有D技+天生技?
都說了,真係過屈可以「刪除」天生技

27 12
發新話題