發新話題

[Left 4 Dead] 【收人中】 [CSTC] Left 4 Dead 團體

[Close]
商品宣傳當違反版規?
咁翻版算吾算a?

引用:
原帖由 SugarDing 於 2009-6-28 12:39 AM 發表
商品宣傳當違反版規?
咁翻版算吾算a?
宣傳翻版妹妹 即係你本人唔算
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

引用:
原帖由 洛晴 於 2009-6-28 00:40 發表

唔好再加"妹妹"兩個字落去la
我長大左ga la,我是成人!
應該叫翻版大姐

引用:
原帖由 SugarDing 於 2009-6-28 12:43 AM 發表

唔好再加"妹妹"兩個字落去la
我長大左ga la,我是成人!
應該叫翻版大姐  
好既翻版大嬸!
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

引用:
原帖由 洛晴 於 2009-6-28 00:44 發表

好既翻版大嬸!  
人人都叫我做翻版婆婆 or 翻版witch

引用:
原帖由 SugarDing 於 2009-6-28 12:46 AM 發表

人人都叫我做翻版婆婆 or 翻版witch  
叫嬸嬸後生d
Gaming Live

hi, 我在game就叫做freeman。

[CSTC] L4D 歡迎您。

介紹本團(詳細)—按此
[CSTC] l4d聲明 - 按此

一齊玩Left 4 Dead 啦,朋友!

***** [CSTC] L4D有對上述內容最終的修改權。

引用:
原帖由 SugarDing 於 2009-6-28 00:39 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=1134094&ptid=135659][/url]
商品宣傳當違反版規?
咁翻版算吾算a?
引用:
原帖由 洛晴 於 2009-6-28 00:40 發表

好了你們,歡迎幫我推了半版帖了,thank you....

有時間出來打場game吧

引用:
原帖由 洛晴 於 2009-6-28 00:27 發表

告知你一件事.你可以說它是msn groups.這是沒問題
如果你說它是壇.而我又確認它是壇.我會幫你del post

#26 違反版規 第一條
發帖或回覆不可含有 以下成份  
任何程度 之
色情、裸露、人身攻擊、髒話、 ...
好啦!總之我要向你thank you...下次我會小心點了。

引用:
原帖由 omasterq 於 2009-6-29 11:47 AM 發表

好啦!總之我要向你thank you...下次我會小心點了。
我支持你的帖.~但不支持宣傳論壇
Gaming Live

引用:
原帖由 洛晴 於 2009-6-29 12:03 發表

我支持你的帖.~但不支持宣傳論壇
私人論壇,隊壇來的!你有msn AC都入不到bo.....

[CSTC] L4D 收人!收人!

[CSTC] L4D 收人!收人!一齊玩,開心D!

要成日玩,可開server或上網快的優先,

暑假來臨仲5快D入 [CSTC] L4D 會一齊玩啦!

聯絡看post1

http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... d=979648#pid1107002

引用:
原帖由 omasterq 於 2009-6-29 12:05 PM 發表

私人論壇,隊壇來的!你有msn AC都入不到bo.....
也是禁止
msn group的那個可以貼
論壇的不准

在簽名那裡也是不准
如果看到有其他的你可以投訴他.但請勿以身試法
Gaming Live

幫你推一推..唔好開新帖...
團收人..不嬲只准開一個..除非沉到卑人鎖左..
Gaming Live

發新話題