發新話題

難得1見的林崎食強王(附圖)

[Close]
係啵,..好小人會咁

引用:
原帖由 七呎巨棍 於 2011-6-26 16:01 發表

唔好講廢話ok?
次次見你回親既post d內容全部都係垃圾黎
我信佢殺到
不過呢......睇怕需時都要一分鐘以上
我開始微笑 以後會努力過的 很好

羊羊  i.MiSz.y_Ou 你補番未 幾時入番黎

回復 21# 的帖子

已試用阿市法術書殺強
總時間3分多- -

回復 34# 的帖子

不停落石?

引用:
原帖由 Ev-forever 於 2011-6-26 18:07 發表
不停落石?
出落石就差好遠
一分鐘內應該夠做
我開始微笑 以後會努力過的 很好

引用:
原帖由 Σmριrε.願 於 2011-6-26 16:08 發表
七尺巨棍wOr 好驚 咁耐冇見既名
打錯字喇朋友 我都好耐無見你個名啦

回復 36# 的帖子

大技+天生技+落石20秒應該完左?

引用:
原帖由 Σmριrε.願 於 2011-6-26 15:57 發表
殺到又點 隻隻英都殺到嫁啦=.= 一本風書
的確 隻隻英都可以殺到強王
但要睇下隻強王留到幾耐
你估鋪鋪你都可以去殺強王?
冇人去殺嗎?
如果你搵1鋪 你用林崎 有機會去殺強王既 請留下rp
我想欣賞一下

你用乜野英都可以殺強 只系時間問題
你鐘意系強王位玩足5分鐘都得 我相信對面5個吾系電腦黎 會行cp位 亦會經過強王位
你估你將隻強王拉黎拉去有冇人見到

問題在於 有冇人理你?
問題在於 有冇人已經打左隻強王

要在55開始遊戲情況下 用林崎單殺強王 不是開9個電腦出來 或者全部已走場
如你有機會殺到 我比較欣賞這點

如果我用果心 用道雪 我諗我有絕我已經去殺強了 隻強會系開場5分鐘內消滅
你吾會有任何機會用林崎/阿市打到隻強王

還有 林崎跟阿市 阿市比林崎易殺人 易肥吧 所以阿市應該系不能跟林崎比較

阿市只要吾系1開始遇到力英 基本上阿市6lv 用絕已經足夠秒殺人
仲有暈界幫助你保護自己 冇乜人會打阿市第1件就出石吧
大部份人都合左戒杖先 合得戒杖黎 阿市都6lv了

此場林崎殺到強王的其中因素包括

1.28分還沒有人吃強王

2.林崎有足夠能力殺強王的裝備

3.玩林崎肥得起

我這次吃強王是先在下面魔水 用絕殺上去 扣左強王1半血 再鬼國 普攻
沒有將強王不停拉來拉去 是1次過就殺了

希望你平時系街場玩 有喱d因素
不過我諗如果你同埋我d朋友玩 你絕對吾會有咁既因素食強王

重點在於紅字部份 此部份只對那個什麼願的人兄說

我地通常都系幾個人玩 希望你搵到我地 而又可以系我地場入面用林崎/阿市喱d英食強
我地於綜合1玩的 通常我地都會以下面幾個人組合而成
小恨/貓痴.小飛/SecreT牛/七呎巨棍/-Season.hG﹡
通常都系喱5個朋友1齊玩 謝謝
不是挑戰該團 只是該團的這位人兄 那麼有信心 可以用林崎/阿市吃強王
我想見識1下而已 QQ

回復 39# 的帖子

仲有我得閒都會加入

引用:
原帖由 Ev-forever 於 2011-6-26 20:10 發表
仲有我得閒都會加入
你也想見識1下那位叫願的人兄的強大?

回復 35# 的帖子

不停落石
不可能會打那麼久..
我只用了自身技.電卷.法書.閃介..

引用:
原帖由 幽光﹏夜 於 2011-6-26 21:01 發表
不停落石
不可能會打那麼久..
我只用了自身技.電卷.法書.閃介..
有排電 對住佢咁耐我1定頂吾順XD

回復 43# 的帖子

我頂左佢3分鐘..
慢.引佢暈.大技.電.扑扑..天生..慢..
之後重覆..
打到我想訓..

引用:
原帖由 幽光﹏夜 於 2011-6-26 21:23 發表
我頂左佢3分鐘..
慢.引佢暈.大技.電.扑扑..天生..慢..
之後重覆..
打到我想訓..
所以...系1個正常10個玩家既場入面..我諗根本冇喱3分鐘俾你咁樣對住隻強王玩

發新話題