32 123
發新話題

個人對9100的意見 (純參考)

[Close]

個人對9100的意見 (純參考)

其實我發現家陣D人玩絕信係唔係都出91
我雖然不能否認神息合左落去91果100力量既威能

智英(除竹中 數正外)除左玩膠裝我都諗唔到何解出91
真的這麼怕死?
有力量100但殺不了人
有何作用
鬼國 鬼徹 毒刀等等物品我覺得更有效去殺人
對於防衛的物品 我認為 神甲 地王 魔水 禦神的全能加成更有效
即使是一些敏英打手/主力/槍手
我也認為91這些主要是加血的物品都應該等待85出了之後才出
敏英看名字就知道需要的是敏捷
100力量會加攻擊嗎
85的攻擊加成比91還要強
再加上減少魔法傷害
個人認為 除力英外
出91的時候都應該想一想有沒有逼切性要逼使你出91
(打完篇文玩絕信會唔會俾人針殺架- -)
SKYPE RC
hung2014

加70點力量之嘛.幾時有100- -
另粉碎波不撞爆擊,狂怒,毒,法球,吸血...等等
我開始微笑 以後會努力過的 很好

多謝分意見,睇睇先
windz★回憶=]

引用:
原帖由 SE7EN水 於 2011-11-23 21:26 發表
加70點力量之嘛.幾時有100- -
另粉碎波不撞爆擊,狂怒,毒,法球,吸血...等等
唔記得
有人話91力量加成高過虎切
粉碎波呢就 忽略鳥p_
btw 毒,法球,吸血 唔係全部都法球黎咩(好似有d吸血唔係x_x)
SKYPE RC
hung2014

算喇.出左9100都會GG人架喇.改又一樣,唔改又一樣
每次 殺不死你 殺不死你 也醫好你

引用:
原帖由 hung2014 於 2011-11-23 21:36 發表
唔記得
有人話91力量加成高過虎切
粉碎波呢就 忽略鳥p_
btw 毒,法球,吸血 唔係全部都法球黎咩(好似有d吸血唔係x_x)
蜻蛉70虎徹70
吸血分兩種,一種吸血藥劑,一種被動吸血,前者可與法球並存

引用:
原帖由 hung2014 於 23-11-2011 08:51 PM 發表
其實我發現家陣D人玩絕信係唔係都出91
我雖然不能否認神息合左落去91果100力量既威能

真的這麼怕死?
有力量100但殺不了人
有何作用
鬼國 鬼徹 毒刀等等物品 ...
法英例如?
搵日火神玩91先

引用:
原帖由 │Fortis931│ 於 2011-11-24 07:37 發表

法英例如?
搵日火神玩91先
你唔講差啲醒唔起....
引用:
真的這麼怕死?
我湖衣姬會出蜻蛉切

91有用.怕死又如何?,91頂血+回血%.絕對有用.另外.唔係力英又好.靠佢爆神息既效果已好好打.唔明除左力英外為何其他英不能出

森仔冇91頂血點生存~_~
百地出91為移速.因為魔水後會冇左神速.為何要出魔水?自己諗啦

91有用.怕死又如何?,91頂血+回血%.絕對有用.另外91+移速

本多唔出 9100 用招粉碎波效果
殺到毛毛bug防--? (唔計2技)

引用:
原帖由 純情小寶寶 於 2011-11-26 10:15 發表
本多唔出 9100 用招粉碎波效果
殺到毛毛bug防--? (唔計2技)
虎徹都得

只係蜻蛉切的整體能力更適合本多忠勝
(話哂本多專武,所加能力值毫無浪費)

引用:
原帖由 SE7EN水 於 2011-11-26 12:15 發表

虎徹都得

只係蜻蛉切的整體能力更適合本多忠勝
(話哂本多專武,所加能力值毫無浪費)
老虎冇攻速
得個大力

如果furion一開始冇將神息移走合左落去91到
91邊會咁有用
起碼唔會加咁多力同有粉碎波
SKYPE RC
hung2014

32 123
發新話題