發新話題

[英雄疑問] 強の單殺英

[Close]

強の單殺英

我知道一d較強的單殺英,成人比d #$%@話我肥料,人新手冇計,我就想知道一d強單殺英等我自己多練練,我想知道容易連的,希望詳細d,殺人,出裝,點技.
仲有,系e到同版主講聲多謝,我會用e個諞X功能,舊貼唔會堆

賤9海

咩武田......
FKU=For Kill U

武田信玄定武田勝賴

2隻玩法差別不太

建議使用編輯,1只英發一次新帖有機會令其他貼出現被推下去的情況

版主唔好意思,我唔知編輯點用,求教
我想問系武田信玄.thx
賤9海

引用:
原帖由 a964049909 於 2012-7-10 21:39 發表
版主唔好意思,我唔知編輯點用,求教
我想問系武田信玄.thx
睇圖
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

板主好細心 信玄主要點212121咁點 點齊21後 本人習慣+黃點 而殺人方面你出一把梅毒後開大跟住人A就可以不過就咁講好難講 有時間就玩一場吧

咁我都講下我個人玩信玄既小小心得,一開始都係果2樣出門裝加清酒,我會先出再生回魔,再出火甲方便食兵,再出和泉,梅毒,最後合閃,出神(中途要出水)
點技,一開始1技,再點2技,再點黃點2技,直到2技3LV,開始點黃點(有大點大),等錢出梅毒就要開始點番1技,再點3技,最後再點黃點
引用:
原帖由 §MinG 於 2012-7-10 22:47 發表
板主好細心 信玄主要點212121咁點 點齊21後 本人習慣+黃點 而殺人方面你出一把梅毒後開大跟住人A就可以不過就咁講好難講 有時間就玩一場吧 ...
多謝您讚我,希望會多D人支持本區

多謝版主同8樓,我會利用架啦,thx
賤9海

叫開波5條友供哂d錢比你 1打5都夠做

信玄點技:1 2 1 2  2 大技之後點爆1同2技就點十字(睇情況)

庫 電 酒  空格x3

--   --   --   回魔 回血 閃介

--   --    --  -----   巨龍  ---

巨龍者可用雷卷轉梅毒   合閃鞋之後上91 76 神色 地王等等 殺人就開魔水/大技追住人黎打吧=.=

如果對面有忍身英既可以出把十字槍 都好有用

信玄在團戰中是隻主力 在壓路/追殺中 也要有一定的兵數
個人提議6lv時不要留大 因為信玄經常被抓的

在街場中如果兵數多過人相對都會肥過人

C.th

信長好易連 又易肥 $#難連小小 肥又難 7.7 前田想玩強硬追殺又得 半攻法又得:閃3技爆彈手劍電卷2技 唔死 開魔水1技斬斬斬 肥川都照死 秀滿難連小小 不過易肥 新手就閃鬼國爆彈雷卷手劍大技 高手就1技閃爆彈手劍雷卷大技 http://www.youtube.com/watch?v=VBoix0fsuCI 光秀CP易肥 不過少血 易比人殺 記住開魔水 早期先開清酒,燒酒之後閃戒d技w技斬2下吹一吹再斬唔瓜魔水死追

淺井 信長
﹁___﹁

發新話題