21 12
發新話題

[原創] 十人戰 [第一擊22-10-07](第三場)

[Close]

十人戰 [第一擊22-10-07](第三場)

簡介:
十人戰 系,,由10位 中手 級數以上玩家 參加
每個都系,,有品人仕  (沒品的會被踢除)
而且 每場 兩隊 都會 有一人做leader   
配搭自方隊友英雄  
來奪得勝利 雙方技術 將會盡量平均
而遊戲中 可以學習到 更多at 東西
或是 學到以往學不到的知識

~三國頻道~
[email protected] 此為 與不同玩家 溝通之通道 
如想參加 以後的十人戰 可add此msn

=========================================
剛剛舉辦=]的十人戰 ,,
比預期開始的時間,,慢了30min
但是最後也能 從原名單 舉辦 +1
不個仍然有人甩底 =]
此為第一場

兩國陣容:
蜀國:龐統,關羽,糜竺,張飛,諸葛
魏國:曹仁,大夏,司馬,典偉,國嘉

第一場
http://www.badongo.com/file/4783648

不個之後個場,,有幾個吾玩/.\ 拖左30min 後,,
好彩都成功 開場,, 搵左某幾個熟人黎代替左

兩國陣容:
蜀國:龐統,大喬,糜竺,諸葛,張飛
魏國:典偉,小喬,蛇佬,單于,除晃

第二場
http://www.badongo.com/file/4783715

甩底人仕:
星月
小薰

=========================================

又系,,用左30min 黎開波  如果吾系,,有人hand 機=]
應該刀系,,遲15min
今場開頭 雙方,,各有優勢 不個到左中期
周瑜有大技殺左禪之後,, 就開始威威=.="
而國嘉 經過不段既失誤之後-.-比人鬧完
開始醒覺 戰況開始變左

兩國陣容:
蜀國:龐統,大喬,阿禪,張飛,關羽
魏國:曹仁,大夏,周瑜,典偉,國嘉

只打左一場
http://www.badongo.com/file/4806942

@@我要做指揮 我自組5人對抗你們=]

引用:
原帖由 windsang 於 2007-10-21 00:10 發表
雙方技術 將會盡量平均
自組?!?!?!
睇黎冇呢個可能
呵呵

o岩o岩入左個group,好期待可以上場同你地玩下團戰。

引用:
原帖由 salem 於 2007-10-21 12:58 發表
你叫咩名 我想知

推推
個頻都改左名..

引用:
原帖由 panda0121 於 2007-10-21 15:19 發表

你叫咩名 我想知
Group入邊都係叫salem
一般去vlan玩都係salem,或者OGC_salem

引用:
原帖由 salem 於 2007-10-21 18:01 發表

Group入邊都係叫salem
一般去vlan玩都係salem,或者OGC_salem
咁琴日你有玩嗎

引用:
原帖由 panda0121 於 2007-10-21 20:12 發表

咁琴日你有玩嗎
20號有玩,重陽三日假期日日都有玩,不過日日都係一兩鋪,因爲re到厭。

引用:
原帖由 panda0121 於 2007-10-21 20:12 發表

咁琴日你有玩嗎
我20號也有玩 你玩邊隻英?

引用:
原帖由 panda0121 於 2007-10-22 12:39 發表

我20號也有玩 你玩邊隻英?
佢指既系,, 三國- -地圖
no,,十人戰=]

我有d混亂......
panda以爲我有份玩十人戰?
定係我表達錯誤?我意思係假期3日日日都有玩路人團,非Group内十人戰。

今晚辦行第二輪的十人戰=]///

引用:
原帖由 salem 於 2007-10-21 12:58 發表
我見到後尾果句  好期待可以上場同你地玩下團戰<<呢句 令我誤會

21 12
發新話題