29 12
發新話題

[完成] 挑戰: 癲夠未? vs 別也神

[Close]
引用:
原帖由 ×夜魔★ 於 2013-3-19 20:30 發表
哂你時間代表我地輸? 代表你要放rp?
咩道理啊哥哥.
我地8點鐘 已經有5個.
你無啦啦係咁彈場要我d隊友係咁換場 換場 再換場 都換左足足5次
係人都不爽啦? 最後仲要轉團01 係我都覺得比人玩緊啦 :handsha ...
又系你地要軍既 家陣場我地話事  仲好意思講?
我地等左足足2日  你地家陣轉個sev有幾難啊

其實我想講,你邊到有等4個鐘? 我琴晚就同你地講好左9點先打得 何來有4個鐘?
引用:
原帖由 ☆Strong〞MaN 於 2013-3-19 20:31 發表
搵人出黎吧.. 轉SER需唔需要4小時 問心

引用:
原帖由 ×夜魔★ 於 2013-3-19 20:33 發表
其實我想講,你邊到有等4個鐘? 我琴晚就同你地講好左9點先打得 何來有4個鐘?  
9點你有冇打???? 同左心靈打SOR

足足2日? 你知吾知2日既定義係咩? 48小時 識吾識計數? 而且你地等左2個小時都無 計埋琴晚
引用:
原帖由 待輸二號 於 2013-3-19 20:33 發表

又系你地要軍既 家陣場我地話事  仲好意思講?
我地等左足足2日  你地家陣轉個sev有幾難啊

約好9點 但看看條LINK 時間^^"
http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... &extra=page%3D1

我已經同你講好左同佢地打滅團 你地又話得既 嘩=.= 攪清楚wo 哥哥仔
引用:
原帖由 ☆Strong〞MaN 於 2013-3-19 20:34 發表
9點你有冇打???? 同左心靈打SOR

團長未能管理好團友 Z_Z

引用:
原帖由 ×夜魔★ 於 2013-3-19 20:36 發表
我已經同你講好左同佢地打滅團 你地又話得既 嘩=.= 攪清楚wo 哥哥仔
我叫緊人..說5MIN內到..YOU一句係大頻SAY 散... 全部走晒去左打心靈

不說了.... 廢事在這就比人說呃帖.... 沒呢種閒情

喂. 大佬  我8點鐘sd左封信比你 你無應. 我等左半個鐘 我再回你 你又無應 原來你係團2同人打緊. 咁我緊係接其他團打架啦. 吾通等你咩
引用:
原帖由 ☆Strong〞MaN 於 2013-3-19 20:35 發表
約好9點 但看看條LINK 時間^^"
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=579732&extra=page%3D1

引用:
原帖由 ×夜魔★ 於 2013-3-19 20:38 發表
喂. 大佬  我8點鐘sd左封信比你 你無應. 我等左半個鐘 我再回你 你又無應 原來你係團2同人打緊. 咁我緊係接其他團打架啦. 吾通等你咩
約左9點..我9點10分已經出現左....
你岩岩信指明7點... 我6點45分叫齊左人等你... 到8點半你地先齊人.. SAY吾打?

其實 我果陣已經同你地團友其中一個係04講好左 可能7點 可能9點 最後都講左sd錯信. 轉番9點打啦 quote]原帖由 ☆Strong〞MaN 於 2013-3-19 20:39 發表

約左9點..我9點10分已經出現左....
你岩岩信指明7點... 我6點45分叫齊左人等你... 到8點半你地先齊人.. SAY吾打? [/quote]

引用:
原帖由 ×夜魔★ 於 2013-3-19 20:42 發表
其實 我果陣已經同你地團友其中一個係04講好左 可能7點 可能9點 最後都講左sd錯信. 轉番9點打啦 quote]原帖由 ☆Strong〞MaN 於 2013-3-19 20:39 發表 ...
我就出街先... 岩岩講好左好多人約我出街-3-
我就吾會講大話既

打滅團啦
講多無謂
人生若只如初見。

29 12
發新話題