發新話題

復活戰 集中討論區

[Close]

回復 133# 的帖子

龍大終於講野..
既然取消左就平息所有事件吧;
但..怎麼本人覺得..
龍大有一點暗串成份..

以上個人意見.
歡迎指教.

但是為何還有 讓我打敗你~~~~~~

回復 134# 的帖子

唔好話邊個驚邊個啦.
公平競爭姐.
既然有錯就要受罰..
如果真係驚..
點解當初要報名..?
何況Nif在ipve有一定知名度..
自己技不如人的話亦無可怨..

讓我打敗你雖然有幫香煙打比賽....
不過我支持讓我打敗你 希望你們可以復活

呵呵..
看來龍大亦敵不過群眾壓力..

大家唔好投龍
小心佢天生技

引用:
原帖由 帝王※SH 於 2009-10-31 19:38 發表
根本成班係到淆哂NiF-_-....

講真 佢唔好咁唔好彩比人foul左...大家係咪應該仲驚呢?分分鍾第三回合就係要對住佢

其實龍大比佢直入16強 對其他隊都係好事啦

因為事實上 其他隊伍係16強前對住佢地...如無意外 都應 ...
事先講明`我係NIF 呢件事保持中立`
不過你講既野完全 扭曲事實=.=
實力高就應該可以直接入`?
你說這樣` 選四隊強隊然後  直接爭4強會否更好~?

引用:
原帖由 花老野 於 2009-10-31 19:58 發表

事先講明`我係NIF 呢件事保持中立`
不過你講既野完全 扭曲事實=.=
實力高就應該可以直接入`?
你說這樣` 選四隊強隊然後  直接爭4強會否更好~?
+1

順帶一問龍爺
天生技係請槍
(隨機一位槍手)
大絕係黃金組合(最強的五位槍手,即係冇佢份)

引用:
原帖由 惡來 於 2009-10-31 20:19 發表

+1

順帶一問龍爺
天生技係請槍
(隨機一位槍手)
大絕係黃金組合(最強的五位槍手,即係冇佢份)
你錯了
是滅團

不支持 犯規  輸左 點解可以覆活? 為何只係一d隊有資格覆活 另外d無呢?  講個原因黎聽下
全個比賽覆活啦 笑

各團隊沒得復活不要緊. (安慰)

到時候我們到現場看4強再隨意組一隊挑戰冠軍隊

而且在網吧打4強實在太累了. 回想第2屆 由1點開始打到晚上9點
生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

支持

引用:
原帖由 帝王※SH 於 2009-10-31 19:38 發表
根本成班係到淆哂NiF-_-....

講真 佢唔好咁唔好彩比人foul左...大家係咪應該仲驚呢?分分鍾第三回合就係要對住佢

其實龍大比佢直入16強 對其他隊都係好事啦

因為事實上 其他隊伍係16強前對住佢地...如無意外 都應 ...
天子犯法與庶民同罪.........
強隊犯法都應該與弱隊同罪啦~~~~~~

引用:
原帖由 G.ExPloDe 於 2009-10-31 19:54 發表
呵呵..
看來龍大亦敵不過群眾壓力..
有壓力唔系我, 反正12月14~26日, 你地都會同 NIF 打過.

發新話題