發新話題

絕信錢井食強王

[Close]
引用:
原帖由 夜.神.月 於 2011-9-1 20:43 發表

我就係12lv食左xd 同埋我見你好多英都未放上泥=,= 我咪自己單機下睇下食唔食到
我承認仲有幾隻英雄未放上泥
不過....
我用既一律係自身技
而且裝備可以有但前提係無附加任何能力值
我開始微笑 以後會努力過的 很好

有戒刀應該咩英都食到強王吧 (除阿市外)

引用:
原帖由 夢幻_x新丁 於 2011-9-2 10:34 發表
有戒刀應該咩英都食到強王吧 (除阿市外)
幽光﹏夜 已拍了一段片為呀市食強王
你已經輸了

引用:
原帖由 C.羚角 於 2011-9-2 14:01 發表
幽光﹏夜 已拍了一段片為呀市食強王
你已經輸了
果個我睇過
佢話三分鐘嘛

實戰冇乜可能

夜神月 我懷疑 0cd
除飛你拍影片 我就服
三次元是萌不起的

不如我放rp啦 好唔好?????????????^^ 不過我唔肯定係唔係依個

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
︴Baby I w!ll Always ♥ U ︴>.<

唔肯定又放-,-錯左會死人架

引用:
原帖由 夜.神.月 於 2011-9-2 22:42 發表
不如我放rp啦 好唔好?????????????^^ 不過我唔肯定係唔係依個
個rp最少一粒鐘喎

(唔駛dl都知,檔案大小足以推算時間)
我開始微笑 以後會努力過的 很好

E個都唔係你食強王果個,呃既._.

ok sor我依+再去睇睇 等等呀大家

我想問如果我走左埸會唔會無rp咖=,=''''

回復 26# 的帖子

唔會0.0就算你走場都應該會自動save
(不肯定.沒有試過)

我頭先搵過了=,=睇曬都無=,=''''' 不過我可以同你地講我係用大波收尾的所以2技3技cd好

不如你重新做多次.之後比rp我睇重好

個rp都好耐下

發新話題