發新話題

小憶.yiutosan.fungxox.瀟灑汁雞王.絕望哈密瓜

[Close]
引用:
原帖由 卍花田錯卍 於 2013-3-20 00:27 發表

其實係vLan都幾難打滾 成日要記住咩區咩區 係吹水區就唔駛認真 係其他區有時又要認真下
的確,呢排吹水區去多左
昔日盛,不再興。衣袖拂,就此去。

引用:
原帖由 MLSKY 於 2013-3-19 23:25 發表
w0w、我又無指明vlan玩家質素差、我一直話、如果玩家質素、根本唔洗抱怨、係你自己講vlan玩家質素、我無話過、我自問、無一隻字係人身攻擊、你甘激動做咩?身有屎?字多加人身攻擊等於有道理?我想講得小學_先會捉字、 ...
如果玩家質素高,
咁你係咪姐係暗示緊而加係差?
你諗好自講想講咩先回POST

我想問一下、我想殺人、等唔等於殺左人、你個論點好弱雞

我想問下你、不滿及抱怨既聲音愈多、你覺得愈開心?

引用:
原帖由 MLSKY 於 2013-3-20 20:10 發表
我想問一下、我想殺人、等唔等於殺左人、你個論點好弱雞
如果MLSKY係聰明

句(例子)代表咩!?米代表左MLSKY唔聰明lo

感同樣道理,如果玩家質素高

代表左玩家質素差lo

而你就連個例子應該點樣出都未知,唔好引我笑啦

引用:
原帖由 MLSKY 於 2013-3-20 20:12 發表
我想問下你、不滿及抱怨既聲音愈多、你覺得愈開心?
但我地唔抱怨,唔要求人地改善,

不滿及抱怨既聲音

愈多lo

感我又問下你:不滿及抱怨既聲音愈多、你覺得愈開心?

利害利害、以你既智慧我真係好難再用文字解釋、請問一下、咩叫係抱怨區既抱怨帖、抱怨人、其實唔係抱怨而係求人改善呢?

(如果玩家質素高感米代表左玩家質素差lo)、你依句真係好好既例子、小弟拜服、(佢太自我中心了吧)

我知你既智商高我幾百倍、不過我既智商係負數、我未有足夠既智慧同你文字上既交流、原諒我個人係咁直

引用:
原帖由 MLSKY 於 2013-3-20 22:58 發表
利害利害、以你既智慧我真係好難再用文字解釋、請問一下、咩叫係抱怨區既抱怨帖、抱怨人、其實唔係抱怨而係求人改善呢?

(如果玩家質素高感米代表左玩家質素差lo)、你依句真係好好既例子、小弟拜服、(佢太自我中心了吧):h ...
如果你用如果黎做句
咁姐係你一定係冇嗰樣野
姐係會相反
如果我係李嘉成
咁係咪代表我真係李嘉成?
你讀好中文先番嚟啦
我諗你小三都未夠

如果、止係一個假設文體、打個比喻、如果一加一等於二、咁照你說話解、一加一唔等於二?

我自名小三不如、唔識計數、請大學生教下我

引用:
原帖由 MLSKY 於 2013-3-20 23:53 發表
如果、止係一個假設文體、打個比喻、如果一加一等於二、咁照你說話解、一加一唔等於二?

我自名小三不如、唔識計數、請大學生教下我 ...
1+1本來就係2
點解要如果?
話左你中文有問題

希望各位可以理性討論

不要因為曾經的一句話而去刁難一些玩家
各人的觀點都不同
有時要學會「見好就收」

而設立抱怨區的原因,除了給會員去舒發一下遊戲上的不滿之外
更重要的是讓大家理性及客觀地討論事情經過

亦希望各位玩家謹記
有些事情雖看見但不發聲並不代表看不到

玩家質素高、抱怨自然係會少、依個都係既定事實、正如1+1等於二、係既定事實、我加如果、係睇下有没人反對依句話、話唔定、以後有一日1+1唔等於二呢

同意版主既說法

引用:
原帖由 MLSKY 於 2013-3-21 00:04 發表
玩家質素高、抱怨自然係會少、依個都係既定事實、正如1+1等於二、係既定事實、我加如果、係睇下有没人反對依句話、話唔定、以後有一日1+1唔等於二呢 ...
估唔到你數學都有問題
再者
你要玩家質素高你估真係咁易?
如果香港政府可以好似澳門咁成日派錢就唔會有咁多貧富懸殊既情況出現
香港居民生活都好100倍
但試問香港政府又係咪做到?

你依D係咩道理-_-???政府派錢等於市民解決貧富懸殊問題?咁vlan派vip會籍等於玩家質素高?

個人認為如果要玩家質素高、首先要每個人做好自己本份、我唔會再係依個帖回應

因為我堅信、忍一時、風平浪靜-^-
觀迎pm我、作理性討論

粗囗免問

發新話題