發新話題

[Left 4 Dead] 【已有18團】VLAN中的團 , 請各玩家CAP圖提供資料 (9/4更新)

[Close]
引用:
原帖由 cgrenade 於 2009-2-28 00:39 發表
BlacK×! 多數係vlan03 or 11, 01見過個個可能係我
謝謝提供資料,我見過個次係幽遊白書server (玩到12點幾左右)

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

RISKERS

間唔中會係01開server 叫 riskers' game
哩排冇掛隊名 冇人識

引用:
原帖由 sai.亞 於 2009-2-28 00:25 發表

你地動物園?

你叫咩名?

我地先係動物園團wo

我id: 動物園熊仔

你?
OH 我都聽人講過有個sev都係有個叫動物園既團ga la orz...........
but我係sev1 既人 so,,你唔識我 我都唔識你=]

黑暗作業?
又幾好人…

引用:
原帖由 stoner_jun 於 2009-2-28 02:34 發表
RISKERS

間唔中會係01開server 叫 riskers' game
哩排冇掛隊名 冇人識
謝謝提供資料
引用:
原帖由 debe236 於 2009-2-28 11:31 發表
黑暗作業?
又幾好人…
應該是黑洞作業,請繼續提供出現區域

A4K 係我開既團 有2個係番版其他全部正版黎

引用:
原帖由 China四平 於 2009-2-28 13:36 發表
A4K 係我開既團 有2個係番版其他全部正版黎
哦,我幫你再更一更新

想問下仲有冇人記得神經軍團?
早期果陣成日見佢地,不過慢慢好似消失左咁....

引用:
原帖由 小鳥﹏。 於 2009-2-28 02:58 發表

OH 我都聽人講過有個sev都係有個叫動物園既團ga la orz...........
but我係sev1 既人 so,,你唔識我 我都唔識你=]
我係想問你

你既動物園

係一個團, 定係你自己諗出黎打機既名?
.

HKG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 sai.亞 於 2009-2-28 22:15 發表

我係想問你

你既動物園

係一個團, 定係你自己諗出黎打機既名?
哈@o@ 係個團泥=] 對唔住 我係唔會改名=]
因為我估我改名 會有好多人唔開心=[
一係咁呀=] 你地加入埋我地啦=] 我擒日見過你地啦=]
起個唔知咩「loss mather」咩咩既場到 有趣既係唔知點解玩到最後個關 我地無扣血之下 打死左隻tank 之後個場就咁off 左無得玩/_\..........好陰公

我知啦@o@ 原來hellofaifai 係膠助 @o@ 我估得岩唔岩先 :victory:

引用:
原帖由 小鳥﹏。 於 2009-3-1 12:16 發表
我知啦@o@ 原來hellofaifai 係膠助 @o@ 我估得岩唔岩先 :victory:
你猜錯了
個LOGO是上一手噴的

黑洞作業 vlan 01 ~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 kooperper 於 2009-3-1 13:25 發表
黑洞作業 vlan 01 ~~~~~~~~~~
謝謝提供資料

發新話題