發新話題

復活戰 集中討論區

[Close]
引用:
原帖由 cansam 於 2009-10-31 14:20 發表
比賽係人地搞,獎品又係人地出,全部野都係人地出

你地只係其中的一個玩家

諗下你係比賽入面幫過d咩

雖然係比你發表意見

人地想搞咩活動都係人地搞

你只係發表意見 ...
挑.
既然有能力搞得比賽就預左會突發事件發生啦;
依家唔係一個人有意見.
係數十組團隊有意見;
明?

我覺得絕對唔應該提出[[敗者復活戰]]囉..
好唔公平...出左局就係出左局...

今年可以看到新面貌

實在太令人高興了
生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

引用:
原帖由 紀敏 於 2009-10-31 16:02 發表

現時投票活動只作參考資料之用.並不會作準.

也就是投票得高票亦不代表會獲選參加復活戰.

希望你們能夠相信管理員的判斷力並給予時間處理
請問為何舉行敗者復活戰?
就是因為今次有nif出局
所以先搞?
如果唔係既點解上幾屆冇呢回事?
loser新版輸左唔即搞敗者復活戰比佢返生?
(希望loser別介意小弟冒犯)

係度呃下post算啦
我反對舉行被取消資格隊伍復活戰

我支持復活戰,但不支持復活隊伍中有請槍隊伍
i am華Dee
i am樹熊

引用:
原帖由 惡來 於 2009-10-31 18:12 發表

請問為何舉行敗者復活戰?
就是因為今次有nif出局
所以先搞?
如果唔係既點解上幾屆冇呢回事?
loser新版輸左唔即搞敗者復活戰比佢返生?
(希望loser別介意小弟冒犯) ...
有道理喎 我望住果半隊笑左好耐
不正常人類研究小隊:s

呢個帖只係將係`投票帖反對既人集中營`佢地留意既只係票果`
呢個帖比你地廢UP

9唔塔8 講黎講去 你地想贏姐

成斑  戇   9   仔 嘈乜姐

引用:
原帖由 花老野 於 2009-10-31 18:48 發表
呢個帖只係將係`投票帖反對既人集中營`佢地留意既只係票果`
呢個帖比你地廢UP
+1
真係十分中肯

引用:
原帖由 靈.靈.靈 於 2009-10-31 19:03 發表
9唔塔8 講黎講去 你地想贏姐

成斑  戇   9   仔 嘈乜姐
用腦啦 我果隊好似第一回合輸左
回頭是憤慨 看不到未來

講乜都冇用
等啦

既然大家甘反對, 又怕 NIF 團, 甘就只好取消了.

希望冠亞季三隊係比賽完後, 的其他比賽中對 NIF 團, 唔好令我失望

根本成班係到淆哂NiF-_-....

講真 佢唔好咁唔好彩比人foul左...大家係咪應該仲驚呢?分分鍾第三回合就係要對住佢

其實龍大比佢直入16強 對其他隊都係好事啦

因為事實上 其他隊伍係16強前對住佢地...如無意外 都應該Good Game了

以NiF既實力 其實大可以唔洗打首4回合 直入16強

↑以上 我諗90%既唔反對

因為以NiF依家既實力 都睇怕要贏佢既 都係果幾隊

依家比佢直入16強 一來大家唔洗係第三 應該依家係第四回合對住佢 對大家其實應該係好事

同埋可以增強比賽個可觀性呢

而其他隊伍 就見仁見智啦

完。

哈.
有實力又點.
有實力就可以犯規?
有實力就有特權?
古語有云:天子犯法與庶民同罪..
更何況,NiF只不係一隊比較有名的團隊,
有資格免罰嗎?

發新話題