發新話題

鼠滑哥.......入黎

[Close]
道歉了...~~~~~~!~~~~~~~~~~~~

好同意老鼠兄的言論

就個人而言,

玩信長1個多月,對多數隻英雄都可簡懂運用,

但在與街別人玩時,就不會v,因為大家唔認識,

無可能自己狂做$300,所以都簡d自己強的來玩,

只是跟朋友玩才v,練習其他英。

在此我想勸勉 新手們 如果你唔係隻隻都識玩,

就唔好v啦,仲有v左問人要點玩先死,

咪賴勁咁啦,練多d,全部熟哂先v,

如果唔係理虧o既都係你咋!

為左有一個好o既遊戲空間,希望大家互相合作。

回復 #17 夜星★儀§ 的帖子

我就覺得只要諗住點唔比人殺就可以啦=.=....
我玩左信長4個月左右...
我都係係vlan度有兩個星期狂v人...
v中咩就用咩...
自己諗合咩裝..點殺人...
我覺得咁樣玩會比較容易上手..
起碼可以話比自己知對面敵人係一隻咩英黎///
有咩技能...會不會被秒殺..or自己有咩技能係足夠殺佢既...
我覺得咁就足夠了...
p.s 我好少走場傢=.=...唔好凸/屮我

其實踢新手是不要得的,,, 自己又何常未新手過?

但是對咀砲新手還是反感...如服仔合了個精練武士刀(現在叫x差的那個), 隊友說" 服仔合呢把有X用咩" 之後佢就話自己比隊友高lv, 因為服的血和魔都少,  又說他怎樣玩唔關我地事...之類之類的, 然後被隊友說了幾句後就話"甘好羅, 我走" 就跳了........

引用:
原帖由 熾烈紫龍 於 2007-6-8 23:51 發表

http://ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=10353&highlight=%2B%E7%86%BE%E7%83%88%E7%B4%AB%E9%BE%8D
個標題好兇@0@

仲以為黑社會講數

vlan提供真區假區既分別相信大家都明白。
我冇話到新手指定要入假區  真假區只係相差改名而已。(用途係認識朋友吧 )
一個新手  入真區  v  人   送300  唔停咁死   隊友鬧佢  相信好正常吧
但係  隊友鬧佢  佢不但唔聽   仲要小返人??咁呢???這種是什麼行為?
刪了刪了   

別煩**

引用:
原帖由 鼠滑 於 2007-6-9 23:03 發表
隊友鬧佢  佢不但唔聽   仲要小返人??咁呢???這種是什麼行為?
比「小返人」更嚴重的是放上論壇誹謗喔,但閣下好像支持那樓主,是否有點矛盾?

引用:
原帖由 締ξ死神ψ 於 2007-6-9 23:15 發表

比「小返人」更嚴重的是放上論壇誹謗喔,但閣下好像支持那樓主,是否有點矛盾?

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

哇  死神  你洗唔洗咁阿?  咁就扣人5分  咩版主黎嫁   唉
信長區你管?
你有資格扣人分?
小飛豬未出頭  你出頭托?  信長區關你差事?

刪了刪了   

別煩**

PS 我絕對唔建議有新手就要走場 今日我地場場4V5 5V3 4V3 都唔RE 有新人唔代表唔聽廣嘛 可以教

引用:
原帖由 鼠滑 於 2007-6-10 02:21 發表
哇  死神  你洗唔洗咁阿?  咁就扣人5分  咩版主黎嫁   唉
信長區你管?
你有資格扣人分?
因為:                                      
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 鼠滑 於 2007-6-10 02:21 發表
信長區你管?
你有資格扣人分?
其實如果真係要來真做的話....
你地一早招哂D分了
好像你地的相
多數有人身攻擊

引用:
原帖由 鼠滑 於 2007-6-8 23:20 發表
我新手果時比人串我肥料水魚送300機械  佢地問候全家咁  我都冇出聲  因為我做肥料係我錯
不過比起d新手又懶有料既人  我更加睇唔起  就這樣  end

ps:請新手到假區玩 同埋唔好懶係高手 v 人  老實講 我玩信長咁耐(3 ...
我同意你~!
新手時日日比人串~問候
e家有時都有...

當時我根本5g對面既情況....所以我認為佢係覺得5夠打就走場...

回復 #29 欠噯一滴淚 的帖子

廢話別一堆  放rp  比大家了解

發新話題