發新話題

DeviL團 團群! 入團者可加入此群

[Close]
我下到MSN了
火影我on.1

我想入你團 我玩開忍村[email protected] 系我
火影我on.1

收我入團la

我想入團 收我la
msn:[email protected]
5走場
幾時考試啊 唔該+我msn  than**廣告**u

MSN:[email protected]
我好想入你個團
我4:30後都玩火影

團長我想入團 本人中手有品唔走場 玩開3.15b  忍者村

wow>.,版主正在克sell ,.,個m群=.
=

我想入喔

申請入團

╭DeviL★Wing:
                             hi~本人誠意申請入團,創號名為╭DeviL★嬰 更以期望能成為╭DeviL★團。
                             本人承諾為團服務到底,不離不棄,追求技術品格。

╭DeviL★嬰

.............................

.......................

msn:[email protected]

我想入團呀 _頭WING

加左....而家點...?

引用:
原帖由 REMEMBER 於 2011-6-25 23:41 發表
我想入團呀 _頭WING
- -身為團長既你 . .我點有資格收你入團0.0

回復 27# 的帖子

如果你收 我解團又點話

引用:
原帖由 REMEMBER 於 2011-6-28 04:00 發表
如果你收 我解團又點話
.
點敢啊-v-. . . .

回復 29# 的帖子

SORRY 搞到你排名低左一級

發新話題